design houten vloer vloerverwarming

Onze visie

We informeren je graag eerlijk en deskundig over de diverse houtsoorten, de mogelijke legmethodes en de manieren van afwerken. Wij delen onze visie en passie voor houten vloeren graag met jou, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Uipkes Houten Vloeren is een begrip in de Randstad en ver daarbuiten. We stellen hoge eisen aan onze producten en de mensen die het vervaardigen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de aankoop perfect aansluit op jouw wensen!

ADVIES OP MAAT

Wanneer je in een houten vloer investeert, doe je dit met het oog op de toekomst. Je wilt graag jarenlang woongenot ervaren en plezier hebben van jouw houten vloer. Tijdens het oriënteren op de aanschaf van een nieuwe houten vloer, komen al snel veel vragen naar boven. Ook moeten uit het grote aantal opties de juiste keuzes gemaakt worden. Wordt het Classique Frans Eiken of toch liever een tropische houtsoort als Zwarte KabbesJatoba of Robijn? Moet de vloer zwevend of verlijmd gelegd worden of gaat jouw voorkeur uit naar lamelparket?

Wij geven je graag advies op maat!

 

U STAAT CENTRAAL

Wij hopen dat je onze visie herkent in onze werkwijze, de service, de garanties, het enthousiasme waarmee je geholpen wordt én de correcte manier waarop eventuele klachten worden behandeld. Wij stellen jouw wensen centraal zodat de nieuwe aankoop hier perfect op aansluit.

donkere eiken vloer
hongaarse punt parket vloer
moderne eiken houten vloer

VEELZIJDIG ASSORTIMENT

Uipkes Houten Vloeren kan houten vloeren in meer dan 20 houtsoorten leveren, waaronder een breed assortiment eiken vloeren. Elk van deze houtsoorten heeft een zeer onderscheidende en bijzondere uitstraling. We hebben naast tropische houtsoorten onder andere Frans EikenAmerikaans Eiken en Hard Maple in ons assortiment. Voor liefhebbers van een ‘doorleefde’ vloer hebben wij verouderd Eiken. Elke houtsoort kan op haar beurt weer bewerkt worden met naturel olie of een van de vele kleuren naar jouw wens om de contrasten in het karakter te accentueren. Een collectie lamelparket maakt het assortiment compleet. Zo ontstaan ontelbaar veel mogelijkheden om de houten vloer te creëren die perfect bij jouw huis en inrichting past. Hierbij hoeft geen enkele concessie te worden gedaan in kwaliteit of woongenot. Elke vloer uit ons assortiment is daarmee uniek in vorm én functionaliteit.

‘Uipkes Houten Vloeren kan meer dan 20 soorten houten vloeren leveren.’

CBW GARANTIE

Uipkes Houten Vloeren is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) . Deze brancheorganisatie is actief voor ondernemers in het groot-, midden- en kleinbedrijf binnen de woningbranche en heeft ruim 2.700 leden met meer dan 4.000 vestigingen. Je herkent organisaties die aangesloten zijn bij het CBW aan het speciale vignet. Het biedt jou als klant de zekerheid dat het een degelijk bedrijf betreft.