Wij spraken met De familie Schneider uit Rotterdam

"Ook beleving van de vloer met de vloerverwarming is zeer prettig"

Na lang zoeken zijn we uiteindelijk bij Uipkes Houten Vloeren terrecht gekomen. We wilden een houten vloer in combinatie met vloerverwarming. We konden hiervoor niet echt de vloer en het bedrijf vinden die we zochten en waar we vertrouwen in hadden. Door de website, de showroom de expertise en de vele mogelijkheden hadden we gelijk het gevoel, dat we hier zouden slagen!

Door hun goede adviezen hebben we een hele mooie bijzondere eiken vloer gekozen. Een vloer die opvalt, maar niet overheerst. Deze past precies bij ons en ons interieur. De vloer is schitterend en door Uipkes ook zeer proffesioneel geplaatst met het hoge afwerkingsniveau waar zij zich zeker in onderscheiden. Ook beleving van de vloer met de vloerverwarming is zeer prettig.

Martin, we zijn zeer blij dat we jullie hebben gevonden. We hadden bijna de keuze op hout laten vervallen, maar zijn blij dat we de showroom van Uipkes hebben bezocht. Dank jullie wel voor alle adviezen en geduld ;-)

De vloer blijft tenminste 50 jaar liggen, hebben jullie gezegd, maar komt er een volgende houten vloer wordt zeer zeker weer een Uipkes Houten vloer!

DE GEKOZEN HOUTEN VLOER

De familie Schneider uit Rotterdam heeft een Rustiek Frans eiken vloer genaamd Vincent. Dit product heeft een toplaag van 4 mm en een totale dikte van 15 mm, de breedte hiervan is 240 mm. De ondervloer is voorbehandeld zodat de vloer rechtstreeks hierop verlijmd kon worden. De vloer is afgewerkt met een hoge MDF plint van 90 x 15 mm.

< terug naar alle referenties