Wij spraken met De familie van den Berg uit Amstelveen

"Een prettig onthaal in de winkel en gedegen vakkennis van de verkoper"

Wij hebben de firma Uipkes gevonden op internet en na het lezen van de ervaringen van anderen, wilden wij met eigen ogen zien of de houten vloeren net zo mooi waren als de mensen zeiden.

Na bezoek aan de winkel waren wij overtuigd. Een prettig onthaal in de winkel en gedegen vakkennis van de verkoper. Hij dacht echt met ons mee en adviseerde ons erg goed.

Onze vloer werd gelegd door Jaro, een vakman eerste klas, en ook heel prettig in de omgang. Niets was hem te veel. Ook de trap hebben wij laten bekleden met hetzelfde hout. Het eindresultaat is prachtig geworden en we zij heel erg blij met onze vloer.

Wij bevelen dan ook de firma Uipkes ten zeerste aan!!!

DE GEKOZEN HOUTEN VLOER

De familie van den Berg uit Amstelveen heeft gekozen voor Vincent, Rustiek Frans eiken 24 cm breed, deze plank is 15 mm dik en heeft een toplaag van 4 mm eikenhout. De vloerdelen zijn vooraf in de fabriek afgewerkt en verouderd in de kleur gerookt wit. De vloer is zwevend gelegd, we hebben MDF plinten van 90 x 15 geplaatst. In de vloer hebben we een convectorputrooster op kleur geleverd en geplaatst. Daarnaast hebben we de traptreden en de zijkanten hiervan afgewerkt met de zelfde houtsoort als de vloer.

 

< terug naar alle referenties