Showroom Alphen Aan Den Rijn

Adres & Openingstijden

ma 13.00 - 18.00
di t/m vrij 10.00 - 18.00
zaterdag 10.00 - 17.00
maandag 10 juni gesloten.

In de showroom kun je langskomen tijdens openingstijden of een afspraak maken.

In de showroom bieden wij je een breed overzicht van allerlei soorten houten vloeren, zoals een massief houten vloer in diverse houtsoorten of lamelparket, dat geschikt is voor een combinatie met vloerverwarming.

Wij kunnen je de vele kleurafwerkingen en legpatronen laten zien aan de hand van de gepresenteerde vloeren. De vloeren zijn ruim opgezet om je een goed beeld te geven. Zo kun je optimaal ervaren hoe jouw 'toekomstige’ vloer eruit ziet. Wij voorzien je van alle gewenste informatie en maken desgewenst een vrijblijvende prijsopgave.

Bereikbaarheid

Onze showroom in Alphen aan den Rijn is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en slechts op 10 minuten lopen van Station Alphen aan den Rijn. Ook is voor onze showroom voldoende gratis parkeergelegenheid.

Kom naar Alphen aan den Rijn! Dit is slechts 30 minuten van de grote steden Den Haag, Rotterdam en Utrecht en laat je verrassen door ons assortiment.

  • In de showroom van Uipkes Houten Vloeren in Alphen aan den Rijn worden diverse patronen getoond.
  • De visgraat, Hongaarse punt en planken vloer zijn te bekijken in de showroom van Uipkes in Alphen aan den Rijn

Collectie Vloeren

Houten vloeren zorgen al decennia voor het natuurlijke gevoel en karakter in interieurs. De vloeren zijn bij Uipkes verkrijgbaar in 17 verschillende patronen, 90 op maat gemaakte kleuren en diverse breedtes. Afhankelijk van het huis en de stijl van het interieur kun je je gehele vloer samenstellen. Kies voor een smalle visgraat vloer als je het accent op klassiek wil laten vallen. In een moderne / strak interieur past de Hongaarse punt goed.

Laat je inspireren met verschillende vloeren en stijlen in ons magazine.

Bezoek alphen aan den rijn

Alphen aan den Rijn is een stad gelegen middenin het "Groene Hart". De stad ligt centraal tussen de grote steden; Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Alphen aan den Rijn kent een rijke geschiedenis. 

In de middeleeuwen is de stad ontstaan uit een kleine nederzetting langs de rivier de Oude Rijn. De nederzetting groeide uit tot een belangrijk handelscentrum. 

Vandaag de dag is Alphen aan den Rijn een moderne en levendige stad, die trots is op haar rijke geschiedenis. In het Historisch Museum Alphen aan den Rijn kun je geschiedenis van Alphen ontdekken, met diverse tentoonstellingen en objecten die de geschiedenis van de stad in beeld brengen. 

In Het Archeon kan de levendige geschiedenis van Nederland worden herbeleefd, van de prehistorie tot 1350 na Christus. Voor de dier- en natuurliefhebbers is dierenpark Avifauna een aanrader. In het dierenpark ligt de nadruk vooral op de vogels. Diverse vogelsoorten, waaronder de Kiwi, zijn hier te bewonderen. Het park zet zich in voor natuur- en vogelbescherming. 

Het Groene Hart

Het Groene Hart is een prachtig rustig landschap middenin de Randstad. Geniet van uitgestrekte natuurgebieden, pittoreske landschappen en idyllische dorpjes. Fiets, wandel of ontspan in deze oase van rust, slechts een steenworp verwijderd van de bruisende steden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in de showroom of plan een afspraak in.

Route

Plan je route hier.

Veelgestelde vragen

Waar bevindt jullie showroom zich in Alphen aan den Rijn? 

Onze showroom in Alphen aan den Rijn is gevestigd op Euromarkt 113. Vijf minuten lopen van het Station. Op onze contactpagina vind je mogelijk een gedetailleerd adres en een kaart met de exacte locatie van onze showroom.

Moet ik een afspraak maken om jullie showroom te bezoeken?

Nee, je mag altijd spontaan langskomen tijdens openingstijden. Je mag ook vooraf een afspraak te maken voordat je onze showroom bezoekt. Dit stelt ons in staat om een geschikte tijd voor je te reserveren en ervoor te zorgen dat een van onze medewerkers beschikbaar is om je rond te leiden en je vragen te beantwoorden.

Kan ik ter plekke vloeren bekijken en testen in de showroom?

Ja, in onze showroom kun je een breed scala aan vloeren bekijken en ervaren. We hebben verschillende stalen en voorbeelden van onze houten vloeren beschikbaar, zodat je de texturen, kleuren en afwerkingen kunt zien en voelen. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste vloer voor jouw behoeften.

Wat zijn de openingstijden van jullie showroom in Alphen aan den Rijn?

De openingstijden van onze showroom in Alphen aan den Rijn zijn te vinden op deze contactpagina. Hier staat vermeld op welke dagen en tijden je welkom bent om onze showroom te bezoeken. Houd er rekening mee dat openingstijden kunnen variëren, dus het is altijd verstandig om deze te controleren voordat je langskomt.

Kan ik advies krijgen van een specialist tijdens mijn bezoek aan de showroom?

Absoluut! Onze medewerkers in de showroom zijn specialisten op het gebied van houten vloeren en staan klaar om je deskundig advies en begeleiding te geven. Ze kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste vloer, je informeren over de verschillende opties en je vragen beantwoorden. Aarzel niet om je wensen en vragen met hen te delen tijdens je bezoek aan de showroom.