ONZE SHOWROOMS

In onze showrooms in Alphen aan den Rijn en Amsterdam kun je de houtsoorten, de verschillende legpatronen en de vele verschillende kleurafwerkingen van de houten vloeren bekijken en ervaren. Wij zien je graag in één van onze showrooms voor een vrijblijvend advies op maat!

EEN SHOWROOM BEZOEKEN 

In onze showrooms in Alphen aan den Rijn en Amsterdam presenteren we een deel van de vloeren in ‘liggende’ vorm. Op die manier kun je goed inschatten hoe Rustiek Frans eikenlamelparket, een visgraat vloer of Hongaarse punt er voor jouw woonsituatie uit komt te zien.

Daarnaast kunnen we je aan de hand van voorbeelden van diverse ondervloeren uitleggen hoe eenvoudig het is om hout en vloerverwarming met elkaar te combineren.

Een houten vloer is sfeerbepalend voor de inrichting van jouw huis en daarom een belangrijke investering in jouw woning. Uipkes levert de mooiste eiken vloeren die een leven lang meegaan, voor een goede prijs- kwaliteitverhouding. 

Wil je in alle rust en onder het genot van een kopje koffie advies ontvangen over houten vloeren? Kom dan langs in één van onze showrooms of maak een showroomafspraak. Je kunt ons ook bellen voor een afspraak buiten de reguliere openingstijden.

Magazine Vol inspiratie

AFMETINGEN EN WENSEN

Wil je een houten vloer kopen bij Uipkes? Wij raden je aan om bij het bezoek aan onze vestiging de afmetingen van de kamer(s) mee te nemen.

Dit stelt ons beter in staat om gericht advies te geven en een offerte op maat uit te werken.

Naast het leveren en leggen van houten vloeren kunnen we ook vloerverwarming aanleggen en aansluiten en vervolgens hierop de houten vloer leggen. Tevens kunnen we traprenovatie en buitenparket voor je verzorgen. Het voordeel is dat alle werkzaamheden worden gepland en uitgevoerd door één partij met veel ervaring.

BEREIKBAARHEID

Uipkes Houten Vloeren is gevestigd in Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland (ter hoogte van Leiden) en in het Museumkwartier in Amsterdam, Noord-Holland. De steden Haarlem, Zaandam, Almere, Den Haag, Rotterdam en Utrecht liggen op slechts 30 minuten van onze showrooms.

HOUTEN VLOER ZONDER ZORGEN

We kunnen de vloer kant-en-klaar in alle door jouw gewenste kleuren leveren en desgewenst ook de houten vloer leggen. Dit is door het gehele land mogelijk. Kom bij ons langs of vraag een vrijblijvende offerte aan. Vraag ter inspiratie alvast ons gratis 108 pagina’s tellende Uipkes magazine aan.