Driedubbele visgraat

Het driedubbele visgraat patroon is een waar kunstwerk. Door drie planken van het visgraat patroon naast elkaar te leggen in de "graat" ontstaat een brede punt wat zorgt voor een uniek patroon. De vloer creëert rust en is een ware eye-catcher.

Driedubbele visgraat vloer kan worden gecombineerd met vloerverwarming

Vloerverwarming

De Driedubbele visgraat is geschikt in combinatie met vloerverwarming. Het hout is van nature warm, maar zorgt in combinatie met vloerverwarming voor veel comfort. De vloer kan zelfs over een bestaande tegelvloer met vloerverwarming worden gelegd. Lees hier alle informatie over houten vloeren in combinatie met vloerverwarming

Deze driedubbele visgraat vloer is gemaakt van Rustiek Frans Eikenhout

Houtsortering

Net als bij de visgraat vloer is de driedubbele visgraat in een tweetal mooie houtsorteringen te leveren. Rustiek Frans Eiken, waarbij de vloer karakter. Of Frans Eiken waarbij de uitstraling van de vloer voor rust zorgt. 

Deze driedubbele visgraat is verkrijgbaar in diverse breedtes, zoals 160/800 mm

Maatvoeringen

Het Driedubbele visgraat patroon is verkrijgbaar in diverse breedtes. Van de 90 / 450 mm tot 260 / 1300 mm breed.

Mooie natuurlijke Eikenhouten vloer in lichte tint

Vloer kleuren

De Driedubbele visgraat wordt gemaakt van eikenhout. Het hout is in vele tinten te maken. 

De driedubbele visgraat in Frans Eiken sortering, met oog voor detail gelegd

Kosten per vierkante meter

Het driedubbele visgraat patroon is een uniek patroon. Anders dan andere vloeren. In het installeren van de driedubbele visgraat gaat veel tijd en aandacht zitten. De investering voor de driedubbele visgraat is vanaf € 179,- per m2.

Door de verschillende mogelijkheden met het driedubbele visgraat patroon kent het vele toepassingen

Toepassingen driedubbele visgraat

De Driedubbele visgraat is door de mogelijke maatvoeringen en kleuren geschikt voor vrijwel iedere stijl. Hierdoor kan de vloer gelegd worden in ruimtes zoals de keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer.

Lamelparket driedubbele visgraat vloer

Lamelparket

De planken van het driedubbele visgraat patroon bestaat uit toplagen van Eiken verlijmd op Berken Multiplex. Door de samenstelling kan de vloer zonder plint tegen de wand geplaatst worden.

Het onderhoud van de driedubbele visgraat bestaat uit schoonmaken en na een aantal jaar te oliën.

Onderhoud Driedubbele visgraat

De Driedubbele visgraat worden behandelt met duurzame olie. De olie geeft de vloer een mooie naturel uitstraling en kunnen plaatselijk worden aangebracht zonder de vloer te schuren. Hierdoor gaat de vloer levenslang mee. Om een leven lang plezier te hebben dient de vloer regelmatig schoongemaakt te worden. Eens per 4-6 jaar zal een nieuwe onderhoudsbehandeling aan de vloer gegeven dienen te worden.

Contact