Dubbel elleboog patroon

Het dubbel elleboog patroon is een elegant patroon en verrijking voor de ruimte. Het lichten spel dat ontstaat is anders dan bij de visgraat vloer doordat de "punten" naar de hoek gelegd worden. Daar waar bij een visgraat vloer in het midden van de ruimte gestart wordt.

Het dubbel elleboog patroon kan worden geïnstalleerd op ondervloeren met vloerverwarming

Vloerverwarming

Met de transitie van het verduurzamen en verminderen van het gas gebruik neemt de vraag naar vloeren op vloerverwarming toe. De dubbele elleboog verleend zich uitstekend in combinatie met vloerverwarming. De vloer kan rechtstreeks op de zandcement of anhydriet ondervloer verlijmd worden. Hiermee is de warmtegeleiding het gunstigs.

Lichte dubbele elleboog vloer, de vloer zorgt voor een natuurlijke uitstraling

Kleuren

Het dubbel elleboog patroon kan worden bewerkt in een van de 90 Uipkes kleuren. De mogelijkheden zijn gevarieerd, en kunnen aansluiten op vele interieur stijlen. Ontdek de mogelijkheden hier.

Frans Eikenhout in rustige houtsortering

Sortering

De dubbele elleboog vloeren worden gemaakt van duurzaam Eikenhout. Het Eikenhout kan worden gesorteerd op karakter of een rustige uitstraling.

Dit dubbel elleboog patroon is gemaakt van het formaat 220/1100mm breed

Maatvoering

Van moderne tot klassieke maatvoeringen, het dubbel elleboog patroon kan in diverse breedtes en lengte geïnstalleerd worden. Waarbij een grotere plank maat zorgt voor een rustiger vloerbeeld. De verhouding tussen de breedte en lengte van de planken is 1:5. 

Een dubbel elleboog patroon zorgt voor waarde toevoeging in de woning

Kosten dubbel elleboog patroon

Het dubbel elleboog patroon is een vloer die een leven lang meegaat. Naast de ecologische voordelen zorgt het ook voor economische voordelen, doordat de houten vloer zijn waarde behoudt. De dubbele elleboog is gelegd voor een prijs vanaf € 188,- per m2.

Het dubbel elleboog patroon kent vele toepassingsgebieden, van kantoorpanden tot riante woonhuizen

Toepassing

Door de verschillende maatvoeringen van het dubbel elleboog patroon kan de vloer in vrijwel iedere ruimte worden toegepast. Zowel in de bestaande bouw als de nieuwbouw kan de vloer worden gelegd. 

Deze dubbele elleboog vloer heeft een onderlaag van 12mm berken multiplex, hierop is 4mm Eikenhout verlijmd

Lamelparket

De planken van het dubbel elleboog patroon bestaan uit een samenstelling van Eikenhout en Berken Multiplex. De toplaag bestaat uit het Eiken, hierdoor heeft de vloer de uitstraling van de oudere massieve vloeren. Door de multiplex is de vloer stabiel en kan deze strak tegen wanden of andere vloertypen gelegd worden.

Het onderhoud van de dubbel elleboog vloeren bestaat uit dweilen en periodiek oliën van de vloer

Onderhoud

De geoliede vloer van Uipkes, zijn vloeren voor het leven. Door de vloer periodiek te dweilen en onderhouden hoeft de vloer niet meer geschuurd te worden. Enkel wanneer je van kleur wil veranderen kan gekozen worden voor het schuren van de vloer. Hierdoor gaat de vloer tientallen jaren mee.