Dubbel visgraat patroon

Het dubbel visgraat patroon is onderdeel van de visgraat familie. De planken van de visgraat worden in tweetallen naast elkaar gelegd waardoor het dubbele patroon ontstaat. De "graad" van de visgraat wordt hiermee vergroot, wat voor een unieke uitstraling zorgt. 

Deze dubbele visgraat vloer is geschikt voor woning met vloerverwarming en vloerkoeling

Vloerverwarming

Net als de visgraat vloer is de dubbele visgraat vloer goed toepasbaar op vloerverwarming. Door de samenstelling van de planken kan de vloer op zowel vloerverwarming als hoofd- en bijverwarming. Ook is de vloer geschikt voor vloerkoeling. 

Deze dubbel visgraat vloer is in een Rustiek Frans Eiken sortering gemaakt

Sortering

De Dubbele visgraat vloer is verkrijgbaar in een sortering met karakter en een sortering met een rustige structuur waarbij de vlamtekening mooi getekend wordt.

Deze dubbele visgraat vloer is in de 240 mm brede planken gemaakt, waarbij de lengte van de plank 1200 mm is

Maatvoering

Het dubbel visgraat patroon is leverbaar in breedtes van 90 tot 260 mm breed. Hierbij creëren de smallere maatvoeringen een klassiekere uitstraling. De brede planken zorgen voor een moderne en rustige sfeer.

Deze dubbele visgraat is behandeld in de kleur Melk Wit, dit is een van de 90 kleuren van Uipkes

Kleur

Uipkes heeft 90 houten vloer kleuren op basis van Eikenhout, welke worden gemaakt van duurzame olie. Bekijk hier de 90 kleuren. 

Het dubbel visgraat patroon behoud door de jaren heen de investering en zijn waarde

Prijs

De investering voor het Dubbel visgraat patroon is vanaf € 179,- per vierkante meter. Hierbij wordt de vloer geïnstalleerd op de ondervloer door onze vloerenleggers. Afhankelijk van de sortering en het formaat kan de prijs variëren. Benieuwd naar de kosten, vraag hier een vrijblijvende prijsopgave aan.

De dubbele visgraat vloer is geschikt voor diverse vertrekken zo ook voor de woonkamer en keuken

Toepassingen

In de renovatie/ bestaande bouw worden steeds meer huizen verduurzaamd en voorzien van een mooie houten dubbele visgraat vloer. Ook in de nieuwbouw wordt gekozen voor een duurzame houten vloer.  De dubbele visgraat vloer is geschikt om toe te passen in o.a. de badkamer.

Deze dubbele visgraat planken bestaan uit lamelparket met een Eiken toplaag

Lamelparket

De planken van de dubbele visgraat worden samengesteld uit Lamelparket. Hierbij bestaat de toplaag uit 4 mm Eikenhout. 

De houten vloeren van Uipkes worden onderhouden door ze stof te zuigen en dweilen

Onderhoud

Afhankelijk van het gebruik zal de dubbel visgraat vloer eens in de 4-6 jaar onderhouden moeten worden. Door het wekelijks schoonhouden van de vloer wordt onderhoud gepleegd en blijft de vloer mooi. 

Contact