Alphen aan den Rijn

alphen aan den rijn

De showroom van Uipkes houten vloeren ligt in Alpen aan den Rijn, dit is centraal gelegen tussen de 4 grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Dit maakt ons makkelijk bereikbaar.

In onze showroom kan je de houtsoorten, de verschillende legwijzen en de vele verschillende kleurafwerkingen van de houten vloeren bekijken en ervaren. Een deel van de vloeren presenteren we in ‘liggende’ vorm, waardoor je goed in kunt schatten hoe Frans Eiken, wit geoliede vloeren, gelaagd parket of een verouderde vloer er in je eigen woonsituatie uit komt te zien.

Wij kunnen je aan de hand van voorbeelden van diverse ondervloeren bijvoorbeeld uitleggen hoe eenvoudig het is om hout en vloerverwarming met elkaar te combineren. Natuurlijk is er altijd een vakkundig adviseur aanwezig om al je vragen te beantwoorden over de ruim twintig houtsoorten in ons assortiment.

Update: Uipkes Houten Vloeren heeft sinds vandaag (23-01-2017) een tweede vestiging geopend in het prachtige Amsterdam! Onze showroom bevindt zich in de Roelof Hartstraat in Amsterdam. Zie hieronder de volledige adresgegevens.

Ons adres

Uipkes Houten Vloeren
Euromarkt 113
2408 BD, Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland

Roelof Hartstraat 4
1071 VH Amsterdam
Noord-Holland,

T: 0172 – 477 355
F: 0172 – 477 311
E: info@uipkes.nl

Plaats een reactie

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

79 - 9 =