Ambachtelijk hout

| Inspiratie | 0 Reacties

ambachtelijk hout

Droom. Een ambachtelijke keukentafel met een stuk of 8 handgemaakte eetkamerstoelen er omheen. Zo’n tafel waar je gezellig met vrienden en familie uren lang aan kan zitten.

Respect. Voor Jean-Marie Waelkens staat bij het ontwerpen van zijn meubels de klant centraal. Je kunt zelf de afmetingen, de materialen en de afwerking van je tafel kiezen. De meest gebruikte houtsoorten voor de ontwerpen zijn Franse eik, wengé en grenen, maar ook hierin heb je is de keuze. Bovendien bepaal je zelf de verouderingsgraad en de patine van de houtsoort.

 

Passie. Tafelmaker Jean-Marie Waelkens is al jaren gepassioneerd door het ontwerpen en creëren van ambachtelijke tafels, stoelen en banken op maat. Hij ontwerpt zijn meubels met respect voor authentieke, natuurlijke materialen en met liefde voor het eindproduct. Zijn creaties zijn dan ook stuk voor stuk meubels met een ziel, die een grote warmte en klasse uitstralen.

www.tafels-tables.com

 

ambachtelijk hout

Plaats een reactie

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

11 + 9 =

‹ VorigeVolgende ›

Welkom op ons blog

Met het Uipkes woonblog willen wij je niet allleen inspireren over houten vloeren, maar ook over de nieuwste woontrends, interieur design en woonaccessoires. Zo krijg je een beeld van de laatste trends én een idee hoe een houten vloer er bij jou thuis in de toekomst uit kan gaan zien. Voor meer informatie over onze houten vloeren kun je via de website ons gratis vloeren magazine bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 uipkes woonblog

 

 

 

 

 

 

 Blogs we Love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stay connected