berlage huis den haag

Met trots bloggen we vandaag over ons recentelijk afgeronde project in Den Haag, het Berlage huis. Architect Hendrik Petrus Berlage (1856-1934) ontwierp in de jaren 1922-23 het imposante gebouw aan de Groenhovenstraat 2 in Den Haag. Als architect was zijn doel om van de creatie één geheel te maken. Zo dacht hij bijvoorbeeld ook na over het interieur en de meubelen. Maar Berlage was veel meer dan een architect, hij was ook stedenbouwkundige.

Tegenwoordig is het Berlage huis één van de indrukwekkendste kantoorpanden van Nederland en wij mochten hier een prachtige houten vloer leggen. Onder het authentieke dak werd een podium gebouwd waarop we de visgraatvloer gelegd hebben. Het podium dient als centrale werkplek in het gebouw en is een verrijking voor het oog.

www.berlage-huis.nl

Uipkes Houten Vloeren verzorgt regelmatig grote houten vloeren projecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten, zoals deze visgraat parket vloer in het Berlage Huis in Den Haag. Bent u op zoek naar een leverancier voor uw kantoorvloer met veel ervaring, dan bent u bij Uipkes aan het juiste adres!

Reacties
  • #16 | Linda |

    Heel erg mooi!

Plaats een reactie

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

41 + 9 =