CBW-erkend

uipkes houten vloeren logo

 

 

 

Persbericht
Alphen aan den Rijn, 25-10-2012

 

Koop zeker, koop CBW-erkend!

 

In deze economische tijden is goed nadenken over je bestedingen een must. Het kopen van die mooie bank is ineens niet meer voor vanzelfsprekend. Als je iets koopt, wil je dit dus wel met een veilig gevoel kunnen doen. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt hierin niet alleen voordelen maar vooral meer zekerheid.

CBW-Erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In deze voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn bij een aankoop in een woonwinkel. Denk hierbij aan bescherming bij (aan)betalen en levering. CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels want ze hanteren een erkenningsregeling met twee garanties:

1 Veilig (aan)betalen
Gaat een woonwinkel bankroet dan ben je je aanbetaling niet kwijt.

2.  Extra garantie
CBW-Erkende winkels bieden een extra goede productgarantie

3. Onpartijdige klachtafhandeling
Heb je een klacht waar je samen toch niet helemaal uitkomt? Dan garandeert de onafhankelijke geschillen commissie een passende oplossing. De rechtsbescherming bij CBW-Erkend is dus optimaal. 

Vooraf zoeken
Ben je op zoek naar een CBW-Erkende winkel bij jou in de buurt? Of wil je van te voren weten of een winkel voldoet aan het keurmerk? Zoek dit makkelijk en snel op www.cbw-erkend.nl. Zo kun je in alle zekerheid een veilige aankoop doen.

 

Door heel Nederland
Er zijn CBW-erkend winkels in het hele land, deze zijn te  herkennen aan het speciale CBW-erkend logo op de winkeldeur.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Reacties
  • #2 | Heeffer AEM |

    Bij aankoop va 2 matrassen werd ons verteld dat het type "hard"niet merr werd gemaakt, doch het type medium gaf hetzelfde comfort.Echter mijn echtgenote stond, bij gebruik van dit matras elke ochtend op met veel pijn in haar heup. Bij aankoop was expliciet melding gedaan van het feit dat zij een heupprotege had.De verkoper en de fabrikant zeggen dat er niets mankeert aan de matrassen en wijget de koop te ontbinden.Nadat we de oude matrassen weer in gebruik hebben genomen is de pijn weer verdwenen. Naar mijn mening heeft de verkoper ons op het verkeerde been gezet met de opmerking dat de te kopen matrassen een goed comfort zouden bieden en is dus in gebreke geweest. Gaarne Uw mening.

Plaats een reactie

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

47 - 7 =