Dagje houten vloeren filmen en fotograferen

Vandaag hebben we houten vloeren gefilmd en gefotografeerd op locatie. Ik heb op verschillende locaties met mijn I-phone indrukken gemaakt om u alvast een idee te geven wat we allemaal vastgelegd hebben.

Rustiek frans eiken dubbel wit

Fotograferen op lokatie

Vandaag was de eerste van drie dagen dat we gaan fotograferen en filmen op locatie, dit zijn verschillende woonhuizen en projecten. We zien vandaag verschillende huizen met diverse vloeren en doorbij behorende smaken. De beelden gemaakt door de vakmensen zullen later 'gebruikt' worden in de diverse mediauitingen van Uipkes Houten Vloeren.

Om op de hoogte te blijven van de laatste update kunt u ons volgen via Twitter en Facebook

Eiken houten vloer in boerderij

Eiken houten vloer in boerderij

Deze eiken houten vloer ligt in een oude boerderij. Onder deze houten vloer ligt vloerverwarming iets wat Uipkes al jaren met succes toepast. De delen hebben een breedte van 24 cm en zijn verkrijgbaar in vele diverse kleuren.

Frans Eiken gerookt zwart

Frans eiken vloer gerookt zwart

Frans eiken gerookt zwart zonder zgn v-naden. U ziet hier de fotograaf aan het werk om een gedeelte van de woonkamer te fotograferen. De vloer is door het hele huis drempelloos doorgelegd en ligt ook in de open keuken. De planken zijn in geval 160 mm breed en geven de moderne woning het benodigde karakter. De vloeren zijn op de hele atage overal strak dus zonder ruimte gezaagd men heeft dus nergens plinten.

Verouderd Frans Eiken hout

Verouderd Frans Eiken Hout

Hier ziet u verouderde planken van 28 cm breed met een lengte op verzoek van de client tot 400cm lang. De vloeren worden geleverd met een doorleefd uiterlijk en zijn van te voren gerookt en daarna wit geolied. De vloer is zoals u ziet in diverse interieurs toepasbaar.

Houten vloer in de badkamer

Houten vloer in de badkamer om zo overal deze prachtige houten vloeren door te kunnen leggen en zo overal kunnen genieten van dit prachtige product.

houtenvloeren foto film

Houten vloeren: "een streling voor het oog en een genot voor het leven"

Plaats een reactie

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

48 + 2 =