Eiken houten visgraat vloer in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn heeft Uipkes houten vloeren een massief eiken houten visgraatvloer gelegd. De houten vloer bestaat uit brede lange delen van 16 cm breed en 80 cm lang. De vloerdelen zijn niet geschuurd na het leggen zodat alle hoogte verschillen nog duidelijk aanwezig zijn, hierdoor onstaat het idee van een echte authentieke houten vloer.

Eiken houten vloer door de hele woning

De vloer is eerst gerookt waardoor deze een diepe, donkere basiskleur heeft gekregen. Na het roken is de vloer behandeld met dubbel zwarte olie die deze vloer een diep donkere uitstraling geeft. Deze vloer is toepasbaar in zowel moderne als traditionele woningen en is ook verkrijgbaar als gelaagde vloer zodat hij geschikt is voor gebruik met vloerverwarming. Om het geheel netjes af te werken hebben we een hoge MDF plint aangebracht.

Eiken houten vloer door de hele woning

 

In dit moderne appartement hebben een grote afmeting visgraatvloer geplaatst. De vloer hebben we door de hele woning gelegd zonder drempels tot in de keuken. De vloer is bestand tegen wijn, water, bier en cola en kan regelmatig gedweilt worden. Wij kunnen uw houten vloer in vele verschillende kleuren leveren. De vloer op bovenstaande foto is dubbel gerookt en zwart ingeolied.

Massief houten visgraat vloer

 Massief houten visgraat vloer

Massief houten vloeren zijn verkrijgbaar in planken tot wel 38 cm breed. De planken zijn te leveren als 'Hongaarse punt' welke de zogenaamde 'sergeant streep' vorm heeft. Op de foto's is te zien hoe de planken als visgraat gelegd zijn. Het leggen van een visgraat vloer is een zeer arbeidsintensieve klus en echt iets voor een vakman. Wij verzorgen het leggen van een visgraat vloer graag voor u.

Eikenhouten visgraat vloer

Eikenhouten visgraat vloer

Visgraat vloeren kunt je in vele houtsoorten verkrijgen waaronder Jatoba, Robijn of Eikenhout. Eikenhout wordt veel toegepast omdat het zich makellijk laat kleuren. 'Standaard' kunt u de vloer van te voren laten kleuren zodat deze kant en klaar binnen komt. Daarnaast kunt u bij Uipkes houten vloeren de vloer in vele kleuren naar uw eigen wens laten kleuren. Wij maken desgewenst een voorbeeld.

Plaats een reactie

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

49 + 1 =