Het klassieke interieur

Het klassieke interieurVloerkleed uit de collectie Contessa van Parade Floor Fashion

Bij Uipkes blijven we graag op de hoogte van de laatste woontrends. Als je je huis (opnieuw) wilt inrichten is de belangrijkste en meest gestelde vraag: “Welke stijl wil ik doorvoeren?” Tegenwoordig is vrijwel alles mogelijk op het gebied van interieur, toch is een solide basis belangrijk.

Een klassiek interieur wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen, klassieke patronen, vormen en warme tinten. Dat klassiek wonen oubollig is, is een absolute niet van deze tijd. Ook een klassiek interieur is aan trends onderhevig. Een donkere houten vloer wordt door velen gezien als het toonbeeld van warm klassiek.

 

Voor de muur zien we binnen de klassieke stijl twee opvallende behangtrends. Een donkere, barokke stijl met veel zwart en patronen van bijvoorbeeld insecten enerzijds, een romantische stijl met (pastelkleurige) bloempatronen anderzijds. Twee absolute uitersten! Verder zijn metallic details in goud, zilver en brons opvallend en is de combinatie van blauw- en groentinten populair.

Meer lezen over interieur? Neem een kijkje op interieur, een inspirerende website die je alles verteld over de laatste interieurtrends.

Het klassieke interieur

Albemare is de nieuwe behang collectie van Cole & Son, waarbij klassiek en romantiek worden gecombineerd. www.cole-and-son.com

Bron: Pers Centrum Wonen

Plaats een reactie

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

26 + 4 =