• Houten vloeren Amsterdam

  Vanaf nu ben je niet alleen welkom in Alphen aan den Rijn maar ook in onze gloednieuwe showroom in Amsterdam.

  Roelof Hartstraat 4
  1071 VH Amsterdam
  Noord-HollandNederland
  Tel: 020 470 07 77
  Email: info@uipkes.nl

  Maak eenvoudig een afspraak online: een afspraak maken

 • Berlage huis

   berlage huis den haag

  Met trots bloggen we vandaag over ons recentelijk afgeronde project in Den Haag, het Berlage huis. Architect Hendrik Petrus Berlage (1856-1934) ontwierp in de jaren 1922-23 het imposante gebouw aan de Groenhovenstraat 2 in Den Haag. Als architect was zijn doel om van de creatie één geheel te maken. Zo dacht hij bijvoorbeeld ook na over het interieur en de meubelen. Maar Berlage was veel meer dan een architect, hij was ook stedenbouwkundige.

  Tegenwoordig is het Berlage huis één van de indrukwekkendste kantoorpanden van Nederland en wij mochten hier een prachtige houten vloer leggen. Onder het authentieke dak werd een podium gebouwd waarop we de visgraatvloer gelegd hebben. Het podium dient als centrale werkplek in het gebouw en is een verrijking voor het oog.

 • Verouderde houten vloer

  Uipkes Vloeren levert ook massief houten vloeren met een verouderde uitstraling. Deze oude houten vloeren, vervaardigd van Frans eiken, worden na het zagen gedroogd. De noesten en droogscheurtjes, gecombineerd met het beschadigen, geven de houten vloer een 'geleefd' uiterlijk en herinneren aan de oude sleetse vloerdelen van weleer.

   

 • Gegarandeerd vakmanschap

   

  Uipkes Houten Vloeren heeft wederom een succesvol project afgerond en een prachtige houten vloer gelegd. Bekijk hier het mooie eindresultaat.

  Wil je ook een degelijke houten vloer met een hoge esthetische waarde? Kom dan eens langs bij onze showroom in Alphen aan den Rijn of Amsterdam.

  Als specialist in houten vloeren staat Uipkes Houten Vloeren al jarenlang garant voor kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap.

   

 • Lamelparket van Uipkes

   

  Uipkes Houten Vloeren levert diverse soorten lamelparket. Lamelparket, ook wel gelaagde vloer genoemd, is leverbaar met verschillende toplagen. Je kunt aan de bovenzijde niet waarnemen of het een massieve of een gelaagde vloer betreft. Het komt uit dezelfde boom en wordt duurzaam gezaagd, gedroogd en geschaafd in een houtverwerkend bedrijf in Nederland. De lagen worden watervast met elkaar verlijmd en onder grote druk samengeperst tot een geheel. De toplaag wordt afgewerkt met een slijtvaste olielaag in elke door jou gewenste kleur.

   

 • Vloerverwarming Houten Vloer

   

  Houten vloeren en vloerverwarming zijn al jaren een warme combinatie. Wij gebruiken hiervoor een gelaagde eiken vloer genaamd Vincent. Deze houten vloer is verkrijgbaar in planken tot 24 cm breed, visgraat of hongaarse punt tot 18 cm breed en verkrijgbaar in tientallen kleuren. De weerstand van dit 15 mm dikke product is laag (Rc 0,09) en de levensduur van de vloer is lang. Dit maakt het tot een ideale houten vloer voor op vloerverwarming.

   

 • Houten vloeren compilatie

   

  Voordat je een houten vloer aanschaft wil je je eerst goed oriënteren. Op onze website proberen we je zo uitgebreid mogelijk te informeren over de mogelijkheden van een houten vloer. Door middel van tekst en uitleg, foto's van de door ons afgeronde projecten en video materiaal. Ons nieuwste filmpje is een compilatie filmpje. Wil je meer filmpjes zien? Bezoek dan ons youtube kanaal.

 • Showroom

   

  Ben je nog nooit in onze showroom geweest? In onze eigen showroom kan je alles met betrekking tot houten vloeren ervaren. Wij staan altijd voor je klaar om je te voorzien van een advies op maat, zodat je een houten vloer krijgt die het beste bij jou en je interieur past. Wij raden je aan om bij je bezoek aan onze vestiging de maten van je kamer(s) mee te nemen. Dit stelt ons beter in staat om gericht advies te geven.Heb je een moodboard of een voorbeeld foto? Neem deze mee, dan kunnen we samen de vloer ontwerpen die jij graag wilt.

 • Houten vloeren project Arnhem

  In het kantoor van deze internetonderneming in Arnhem hebben we houten vloeren geleverd en gelegd voor alle vier de etages. Daarnaast hebben we ook de houten vloer van het trappenhuis én de lift verzorgd. Deze zijn allen van hetzelfde soort hout gemaakt, waardoor het een mooi samenhangend geheel is geworden.

  Wilt u voor uw eigen onderneming ook zo'n prachtige houten vloer van Uipkes? Kijk dan op https://www.uipkesvloeren.nl

   

 • Visgraat vloeren

  Deze massief eiken visgraat vloer is tweemaal behandeld met witte olie. Een prachtig voorbeeld van de kwaliteit die Uipkes Houten Vloeren weet te leveren. De vloer past perfect bij het interieur van deze en tijd en is daardoor de ideale aanvulling voor ieder eigentijds huis.

  Bent u ook op zoek naar een mooie visgraten vloer voor uw eigen huis? Neem dan eens een kijkje op onze website voor het volledige overzicht.