Een vloer kiezen

| Houten Vloeren, Informatief | 1 Reactie

een vloer kiezen

 

Een vloer kiezen is een zoektocht naar de juiste sfeer! Natuurlijk is het ook een kwestie van budget, maar de keuze voor een bepaalde vloer is vooral een kwestie van smaak. Jaarlijks komen talloze nieuwe collecties op de markt, maar ondanks dat blijft een houten vloer een van de meest gekozen vloerbedekkingen. Een vloer is het uitgangspunt van de rest van je interieur en vormt de basis voor de toepassingen van verdere materialen. Dit maakt het kiezen van de juiste houten vloer ook het moeilijkste wat er is. Welke kleur past het beste bij jouw persoonlijke wensen en interieur?

 

Hoewel er veel houtsoorten verkrijgbaar zijn voor een houten vloer, is eiken het populairst, met name omdat het hout zich gemakkelijk laat bewerken. De sfeer van een eiken houten vloer kan uiteenlopen van modern tot rustiek.

Fotografie: Denise Boomkens

Reacties

  • #6 | De Vloerverwarming man |

    Goed geschreven. De houten vloeren zijn tegenwoordig van sublieme kwaliteit.

Plaats een reactie

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

52 + 8 =

‹ VorigeVolgende ›

Welkom op ons blog

Met het Uipkes woonblog willen wij je niet allleen inspireren over houten vloeren, maar ook over de nieuwste woontrends, interieur design en woonaccessoires. Zo krijg je een beeld van de laatste trends én een idee hoe een houten vloer er bij jou thuis in de toekomst uit kan gaan zien. Voor meer informatie over onze houten vloeren kun je via de website ons gratis vloeren magazine bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 uipkes woonblog

 

 

 

 

 

 

 Blogs we Love

 

 

 

 

 

Stay connected