Showroom

| Houten vloeren film | 0 Reacties

 

Ben je nog nooit in onze showroom geweest? In onze eigen showroom kan je alles met betrekking tot houten vloeren ervaren. Wij staan altijd voor je klaar om je te voorzien van een advies op maat, zodat je een houten vloer krijgt die het beste bij jou en je interieur past. Wij raden je aan om bij je bezoek aan onze vestiging de maten van je kamer(s) mee te nemen. Dit stelt ons beter in staat om gericht advies te geven.Heb je een moodboard of een voorbeeld foto? Neem deze mee, dan kunnen we samen de vloer ontwerpen die jij graag wilt.

Als specialist in houten vloeren staat Uipkes Houten Vloeren al jarenlang garant voor kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap.

Uipkes Houten Vloeren levert o.a.: houten vloeren, eiken vloeren, lamelparket, verouderde houten vloeren en houten vloeren op vloerverwarming

Plaats een reactie

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

68 - 8 =

‹ VorigeVolgende ›

Welkom op ons blog

Met het Uipkes woonblog willen wij je niet allleen inspireren over houten vloeren, maar ook over de nieuwste woontrends, interieur design en woonaccessoires. Zo krijg je een beeld van de laatste trends én een idee hoe een houten vloer er bij jou thuis in de toekomst uit kan gaan zien. Voor meer informatie over onze houten vloeren kun je via de website ons gratis vloeren magazine bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 uipkes woonblog

 

 

 

 

 

 

 Blogs we Love

 

 

 

 

 

Stay connected