• Elle Decoration

  Voor het december/januari nummer van het interieur magazine Elle Decoration werkte Uipkes houten vloeren mee aan een prachtige woon reportage. De foto's zijn zowel in het magazine als op de cover te bewonderen. De stylist heeft gekozen voor een donkere eiken houten planken vloer. Bekijk hier het overzicht van onze donkere kleuren.

 • Vt Wonen

  uipkes houten vloeren in VTwonen

  Iedereen kent natuurlijk het inspirerende woonmagazine VTwonen. Deze maand staat VTwonen vol leuke voorjaarstrends en wordt Uipkes houten vloeren genoemd "in de stijl van Dana", een mooie lichte woonstijl met veel wit en crème tinten. Ben je ook op zoek naar een mooie witte houten vloer om je huis deze lente een opfrisser te geven? Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door ons veelzijdig wit assortiment en informeren naar de mogelijkheden.

 • Houten vloer in de keuken

  houten vloer in de keuken

  We zijn genoemd op "KEUKENS", een van de leukste Nederlandse websites over die dagelijks keukens schrijft. Dus ben je opzoek naar een nieuwe keuken of heb je keuken inspiratie nodig?

  KEUKENS: "Voor een houten vloer in de keuken ga je naar Uipkes Houten Vloeren, ze staan bekend om de goede kwaliteit die ze in parket en houten vloeren leveren. Houten vloeren in alle soorten en maten. Een uitgebreid en zeer divers kleuren assortiment maakt de keuze af en toe wel wat lastig, welke kleur past het beste bij je keuken? De vloeren worden voldoende afgewerkt om als keukenvloer te gebruiken.

  Uipkes is gespecialiseerd in vloerverwarming en leveren naast planken vloerdelen ook prachtige patroon vloeren als visgraat, hongaarse punt en het mooie versaille patroon. Uipkes houten vloeren is gevestigd in Alphen aan den Rijn en Amsterdam, lekker centraal gelegen. Bovendien leveren ze met CBW-garantie. Dat biedt dus meer zekerheid.

  Voor meer info kan je via de website het Uipkes magazine bestellen."

   

  Lees dit artikel hier!

   

 • Gerookt wit eiken vloer

  uipkes in viva magazine

   

  Voor de interieurspecial van tijdschrift Viva fotografeerde Jantien de Bood in samenwerking met mode en interieur styliste Martine Reurings dit leuke stadsappartement mét een gerookt wit eiken houten Uipkes vloer. En daar zijn we trots op!

  Lamelparket gemaakt van eikenhout kan als basis gerookt worden. Door het eikenhout (voor een bepaalde tijd) te roken verkleurt het tot een wat warmer geheel. Na het roken, wat meestal vooraf in de fabriek gebeurt of bij uitzondering bij je thuis, kan de vloer behandeld worden met een naturel olie of een witte kleur zoals op de foto's te zien is.

  Wil je ook een gerookt witte eiken vloer? Lees meer over deze vloeren op onze website.

   

 • Woonmagazine

  woonmagazine

  Uipkes sprak met Woonmagazine van Voorlichtingsburo Wonen!

   

 • De Meelfabriek

  de meelfabriek

  Het begon met een toevallige wandeling in New York, ander was Ab van der Wiel wellicht nooit op het idee gekomen: wonen, werken en ontspannen in een voormalig fabriekscomplex in Leiden.

  De projectontwikkelaar Ab van der Wiel, een bouwer en ontwikkelaar met oog voor detail, kocht De Meelfabriek in 1998. Hij wilde het gebouw behouden en opnieuw ontwikkelen. Het complex is nu een van de belangrijkste overblijfselen van het rijke industriële verleden van Leiden geworden. Het is een historisch herkenningspunt in de stad en maakt deel uit van het Nederlandse industriële erfgoed.

  De opdracht was om De Meelfabriek nieuw leven in te blazen. De Meelfabriek moest toegankelijk worden voor het publiek, het gebouwencomplex moest een nieuwe functie krijgen en zodoende nieuwe stedelijke energie geven aan de omliggende buurt. Er werd gevraagd om nieuwe functies te vinden en een concept voor het behoud van de waardevolle delen van het historische monument.

  de meelfabriek

   

   

 • Karin Meyn

  Karin Meyn (1961) is de creative director en vrouw van Piet Boon ®. Karin lanceerde recentelijk haar nieuwe boek. Met haar boek hoop zij mensen te inspireren en aan te moedigen hun huis en interieur vanuit een ander perspectief te bekijken en hun eigen creativiteit te vertrouwen.

  karin meyn

 • The Man Who Planted Trees

  "The Man Who Planted Trees" vertelt het verhaal van een eenzame herder die geduldig bomen plant en verzorgt in een bos van duizenden bomen.

  the man who planted trees

 • Houten vloeren inspiratie

  From Africa with love is een nieuwe showroom/gallery in Amsterdam.

  uipkes houten vloeren inspiratie

 • CBW-erkend

  uipkes houten vloeren logo

   

   

   

  Persbericht
  Alphen aan den Rijn, 25-10-2012

   

  Koop zeker, koop CBW-erkend!

   

  In deze economische tijden is goed nadenken over je bestedingen een must. Het kopen van die mooie bank is ineens niet meer voor vanzelfsprekend. Als je iets koopt, wil je dit dus wel met een veilig gevoel kunnen doen. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt hierin niet alleen voordelen maar vooral meer zekerheid.

  CBW-Erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In deze voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn bij een aankoop in een woonwinkel. Denk hierbij aan bescherming bij (aan)betalen en levering. CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels want ze hanteren een erkenningsregeling met twee garanties:

  1 Veilig (aan)betalen
  Gaat een woonwinkel bankroet dan ben je je aanbetaling niet kwijt.

  2.  Extra garantie
  CBW-Erkende winkels bieden een extra goede productgarantie

  3. Onpartijdige klachtafhandeling
  Heb je een klacht waar je samen toch niet helemaal uitkomt? Dan garandeert de onafhankelijke geschillen commissie een passende oplossing. De rechtsbescherming bij CBW-Erkend is dus optimaal. 

  Vooraf zoeken
  Ben je op zoek naar een CBW-Erkende winkel bij jou in de buurt? Of wil je van te voren weten of een winkel voldoet aan het keurmerk? Zoek dit makkelijk en snel op www.cbw-erkend.nl. Zo kun je in alle zekerheid een veilige aankoop doen.

   

  Door heel Nederland
  Er zijn CBW-erkend winkels in het hele land, deze zijn te  herkennen aan het speciale CBW-erkend logo op de winkeldeur.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------