Stoer beton

| Inspiratie | 0 Reacties

beton

Een stoer en sterk interieur creëer je met beton en hout! Dit lijkt in eerste instantie een misschien wat kil, maar niets is minder waar! Met grijs beton en een houten vloer in de basis kan je alle kanten uit, met woonaccessoires in verschillende kleuren geef je het geheel toch een warme uitstraling.

 

Met grijs beton als basis kleur op de muren kan je bijvoorbeeld kiezen voor fel gekleurde gordijnen of bank. Tegenwoordig heb je ook fotografisch behang met een beton look zoals van het Noorse merk Concrete Wall.  Ze staan bekend om hun unieke en realistische behang. Het merk staat garant voor een industriële sfeer in huis!

beton

Plaats een reactie

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

26 - 6 =

‹ VorigeVolgende ›

Welkom op ons blog

Met het Uipkes woonblog willen wij je niet allleen inspireren over houten vloeren, maar ook over de nieuwste woontrends, interieur design en woonaccessoires. Zo krijg je een beeld van de laatste trends én een idee hoe een houten vloer er bij jou thuis in de toekomst uit kan gaan zien. Voor meer informatie over onze houten vloeren kun je via de website ons gratis vloeren magazine bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 uipkes woonblog

 

 

 

 

 

 

 Blogs we Love

 

 

 

 

 

Stay connected