• Het is zover!

  uitbreiding houten vloeren showroom

  Het is zover! Uipkes Houten Vloeren gaat uitbreiden. Een goed moment om de deuren een weekje te sluiten is er natuurlijk niet. Maar onze showroom uitbreiden en verbeteren zonder onze deuren te sluiten is helaas niet mogelijk.

  Van zondag 06 april tot en met vrijdag 11 april werken wij keihard om onze nieuwe showroom af te krijgen zodat we je op zaterdag 12 april weer kunnen ontvangen. De koffie staat ook dan gewoon weer klaar!

 • Vt Wonen

  uipkes houten vloeren in VTwonen

  Iedereen kent natuurlijk het inspirerende woonmagazine VTwonen. Deze maand staat VTwonen vol leuke voorjaarstrends en wordt Uipkes houten vloeren genoemd "in de stijl van Dana", een mooie lichte woonstijl met veel wit en crème tinten. Ben je ook op zoek naar een mooie witte houten vloer om je huis deze lente een opfrisser te geven? Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door ons veelzijdig wit assortiment en informeren naar de mogelijkheden.

 • Alle houtsoorten

  alle houtsoorten

   

  Een houten vloer is in iedere woning en elk interieur mogelijk. In Nederland is Eiken hout de meest populaire houtsoort voor houten vloeren. Ondanks dat levert Uipkes ruim twintig soorten massief hout, van Eiken hout, Amerikaans Essen tot Zwarte Kabbes en Siberische lariks. Daarnaast hebben we in veel verschillende houtsoorten meerdere gelaagde vloeren, die bijvoorbeeld geschikt zijn voor vloerverwarming of vloerkoeling.

  Onze houten vloeren zijn leverbaar in diverse breedtes, van 14 tot wel 38 cm. We hebben een uitgebreid assortiment zoals verouderde vloeren, Hongaarse punt vloeren of brede visgraatvloeren. Om de vloer perfect af te stemmen op je interieurwensen, zijn al deze vloeren in tientallen verschillende kleuren te verkrijgen. Zo ontstaan ontelbaar veel mogelijkheden om de vloer te creëren die perfect bij je inrichting past. 

   

 • Residence Belvedere

  Residence Belvedere

  fgelopen weekend is de verkoop van start gega

  Exclusief wonen in Noordwijk aan Zee? Vorig jaar is de renovatie gestart van hotel Belverere. Geen hotel, maar elf luxe appartementen staan straks op de plek van hotel Belvedere aan de Beethovenweg in Noordwijk aan Zee. De prachtige appartementen zijn gelegen op een toplocatie aan de Noordwijkse kust Residence Belvedere is ontworpen in typische "Noodwijkse stijl" door het nabij gelegen architectenbureau Van Manen.

  Villawijk “De Zuid”, is één van de mooiste woongebieden van ons land. Aangrenzend ligt het beschermde natuurgebied Coepelduynen, waar rust en ruimte samenkomen.

  >> www.belvederenoordwijk.nl

   

  fgelopen weekend is de verkoop van start gega
  Afgelopen weekend is de verkoop van start gegaan van 11 exclusieve appartementen in de Zuidduinen van Noordwijk aan Zee. De appartementen zijn gelegen op een absolute toplocatie aan de Noordwijkse kust. Résidence Belvedere is ontworpen in de zogeheten Noordwijkse stijl door het nabij gelegen architectenbureau Van Manen. - See more at: http://www.belvederenoordwijk.nl/Nieuws#sthash.XwmgoX7A.dpuf
  Afgelopen weekend is de verkoop van start gegaan van 11 exclusieve appartementen in de Zuidduinen van Noordwijk aan Zee. De appartementen zijn gelegen op een absolute toplocatie aan de Noordwijkse kust. Résidence Belvedere is ontworpen in de zogeheten Noordwijkse stijl door het nabij gelegen architectenbureau Van Manen. - See more at: http://www.belvederenoordwijk.nl/Nieuws#sthash.XwmgoX7A.dpuf
 • Wat kost deze vloer?

  Een moderne eiken houten vloer

  Wat kost deze moderne eiken houten vloer? Bij Uipkes Vloeren houden we het overzichtelijk en maken we het je graag gemakkelijk.

  Heb je een mooie houten vloer in ons portfolio gezien? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Zo weet je binnen enkele ogenblikken hoeveel de vloer van jouw keuze kost. Scheelt weer een eerste ritje naar onze showroom!

 • Lamelparket is sterk en duurzaam

  Lamelparket is sterk en duurzaam

  Wat is Lamelparket? Lamelparket zijn houten vloeren die bestaan uit meerdere lagen. De bovenste toplaag, ook wel slijtlaag of zichtzijde genoemd, bestaat uit massief hout. De onderzijde wordt gemaakt van verlijmd Berken multiplex. Dit Berken multiplex is een uitermate stabiele drager die ervoor zorgt dat lamelparket prima geschikt is voor op vloerverwarming. Lamelparket vloeren kunnen ook zwevend worden gelegd. Hierdoor wordt een geluidsreductie van maximaal 11 dB bereikt waardoor lamelparket ook geschikt is voor appartementen die aan bepaalde geluidsnormen moeten voldoen.

  Uipkes Vloeren levert diverse soorten lamelparket met verschillende toplagen. Aan de bovenzijde van de vloer kun je niet zien of het een massieve of een gelaagde vloer betreft. Het hout voor een massieve of een gelaagde vloer komt uit dezelfde boom en wordt duurzaam gezaagd, gedroogd en geschaafd in een houtverwerkend bedrijf in Nederland. Daarna worden de houtlagen watervast met elkaar verlijmd en onder grote druk samengeperst tot een geheel. De toplaag wordt afgewerkt met een slijtvaste olielaag in de kleur naar wens. Eiken houten toplagen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende diktes, 2 mm, 4mm of 6 mm. Ons lamelparket kan ook worden geleverd als visgraatvloer of hongaarse punt in verschillende breedtes én kleuren.

 • Lamel parket

  uipkes houten vloeren showroom

  Wij bieden een ruime keuze lamel parket in verschillende prijs klasse. Onze houten vloeren worden geproduceerd van écht hout. Hout is een natuurlijk produkt, hout is duurzaam en sterk zodat je jaren lang plezier hebben van je vloer.

  Bij Uipkes verkopen wij massief houten vloeren en lamel parket vloeren. Beide vloeren gemaakt van écht hout van een hoge kwaliteit, de een massief en de ander gelaagd. Bij onze gelaagde houten vloeren bieden we een aantal prijs mogelijkheden.

  - Robin is een samengestelde plank die het meest lijkt op een massief vloerdeel en is 20 mm dik.

  - Vincent is een gelaagde plank van totaal 15 mm dik en maximaal 24 cm breed. De toplaag bestaat uit een gemiddelde eiken mix sortering van 4 mm.

  - Floor is de goedkoopste variant van onze gelaagde vloeren, deze planken zijn 18 cm breed afgewerkt met een eiken toplaagvan 2,5 mm, de totale dikte is 12 mm.

  WIST JE DAT? Je kan een lamel parket vloer een aantal keer opnieuw schuren en bewerken? Bijvoorbeeld als je je vloer een ander kleur wilt geven! Van donker naar licht of andersom? Geen probleem!

   

 • In elke woning

  houten vloeren in elke woning

  Het plaatsen van een houten vloer is in elke soort woning mogelijk, zowel in nieuwbouwwoningen en bestaande woningen als in appartementen. Wanneer je een houten vloer wilt leggen in een bestaande woning, is het belangrijk om de huidige staat van de betreffende ruimte in kaart te brengen. Zeker bij een wat oudere woning zijn er door aanpassingen en uitbreidingen vaak verschillen in onder andere de soorten ondervloeren en dorpels ontstaan.

   

 • Verouderde houten vloeren

  verouderde houten vloeren

  Oude, houten vloeren met een doorleefd uiterlijk zijn stijlvol en hebben karakter en historie. Ook in je nieuwe woning kun je het effect creëren van zo’n karakteristieke, doorleefde vloer. Uipkes vervaardigt houten vloeren met een verouderde uitstraling van gedroogd Frans eikenhout. De noesten en droogscheurtjes geven deze verouderde houten vloeren een ‘geleefd’ uiterlijk, waardoor ze nostalgie en historie van oude abdijen, boerderijen of kastelen uitstralen.

   

 • Warm en natuurlijk

  natuurlijk warm frans eiken

  Eikenhout wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. In Nederland is eikenhout de meest populaire houtsoort voor een houten vloer vanwege het natuurlijke en tijdloze karakter, de sterkte en hardheid van de houtsoort en de vele mogelijkheden om eiken vloeren af te werken.