WELKOM OP ONS BLOG

Met het Uipkes woonblog willen wij je niet allleen inspireren over houten vloeren, maar ook over de nieuwste woontrends, interieur design en woonaccessoires. Zo krijg je een beeld van de laatste trends én een idee hoe een houten vloer er bij jou thuis in de toekomst uit kan gaan zien. Lees meer informatie over het kopen van een houten vloer bij Uipkes of vraag ter inspiratie ons gratis vloeren magazine aan via de website.

 • Afwerking van houten vloeren

  Als u opzoek bent naar een kleur vloer die perfect aansluit bij uw interieur kunnen wij u in onze showroom een grote variëteit aan kleurstalen presenteren. Buiten deze kleurstalen is het mogelijk om kleuren naar wens te mengen zodat deze perfect aansluit op uw interieur.

  afwerking houten vloeren

 • Uipkes houten vloeren inspiratie

  Bij Uipkes Houten Vloeren koop je de mooiste houten vloeren van Nederland. Wij houden van hout en vinden het leuk om je te inspireren met onze houten vloeren. Ook wij worden geinspireerd door hout en blijven graag op de hoogte van de laatste woontrends zodat wij je kunnen blijven inspireren met wat ons bezig houdt, hout!

  uipkes inspiratie

                            

 • Vloerverwarming houten vloer

  Vloerverwarming kan men onderscheiden in bijverwarming en hoofdverwarming . Bij verwarming heeft een maximale watertemperatuur van ca 25ºc en zou, met in achtneming van het juiste opstookprotocol gecombineerd kunnen worden met massief houten vloeren en gelaagde houten vloeren.

  vloerverwarming

   

 • The Man Who Planted Trees

  "The Man Who Planted Trees" vertelt het verhaal van een eenzame herder die geduldig bomen plant en verzorgt in een bos van duizenden bomen.

  the man who planted trees

 • Amerikaans Eiken

  Uipkes Houten Vloeren levert ook houten vloeren van wit Amerikaans eiken. Deze vloeren laten zich niet zo makkelijk kleuren als Frans eiken vloeren en daarom is wit Amerikaans eiken vaak duurder dan de normale Frans Eiken houten vloeren.

  wit amerikaans eiken

 • Houten vloeren inspiratie

  From Africa with love is een nieuwe showroom/gallery in Amsterdam.

  uipkes houten vloeren inspiratie

 • CBW-erkend

  uipkes houten vloeren logo

   

   

   

  Persbericht
  Alphen aan den Rijn, 25-10-2012

   

  Koop zeker, koop CBW-erkend!

   

  In deze economische tijden is goed nadenken over je bestedingen een must. Het kopen van die mooie bank is ineens niet meer voor vanzelfsprekend. Als je iets koopt, wil je dit dus wel met een veilig gevoel kunnen doen. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt hierin niet alleen voordelen maar vooral meer zekerheid.

  CBW-Erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In deze voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn bij een aankoop in een woonwinkel. Denk hierbij aan bescherming bij (aan)betalen en levering. CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels want ze hanteren een erkenningsregeling met twee garanties:

  1 Veilig (aan)betalen
  Gaat een woonwinkel bankroet dan ben je je aanbetaling niet kwijt.

  2.  Extra garantie
  CBW-Erkende winkels bieden een extra goede productgarantie

  3. Onpartijdige klachtafhandeling
  Heb je een klacht waar je samen toch niet helemaal uitkomt? Dan garandeert de onafhankelijke geschillen commissie een passende oplossing. De rechtsbescherming bij CBW-Erkend is dus optimaal. 

  Vooraf zoeken
  Ben je op zoek naar een CBW-Erkende winkel bij jou in de buurt? Of wil je van te voren weten of een winkel voldoet aan het keurmerk? Zoek dit makkelijk en snel op www.cbw-erkend.nl. Zo kun je in alle zekerheid een veilige aankoop doen.

   

  Door heel Nederland
  Er zijn CBW-erkend winkels in het hele land, deze zijn te  herkennen aan het speciale CBW-erkend logo op de winkeldeur.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 • Frans Eiken vloeren

  Uipkes houten vloeren levert Eiken vloeren in heel Nederland. Onze Frans eiken vloeren zijn van een rustige houtsoort, zij zijn te herkennen aan de vlamtekening in het hout. Frans eiken vloeren hebben een geelbruine kleur en geven uw huis een warme uitstraling.

  Frans Eiken

 • Houten vloeren inspiratie

  Heb je net een nieuw huis gekocht? Waarschijnlijk heb je dan heel veel vragen.

  uipkes houten vloeren inspiratie

 • Vloerverwarming

  Bij de combinatie vloerverwarming met houten vloeren, adviseren wij een zogenaamde gelaagde planken vloer. Een gelaagde planken vloer kan variëren in dikte van 10tot 20 mm. De dikte samen met de legwijze (zwevend of verlijmd) beïnvloed het rendement en effect van uw vloerverwarming.

  Een dikke vloer zal meer weerstand (isolatie, hogere stookkosten) geven dan een dunne vloer, minder isolatie, lagere stookkosten. Ook het warmte effect en de opwarm tijd bij een dikke vloer zal negatief worden beïnvloed. Voor het hoogste rendement adviseren wij de direct verlijmde methode met een gelaagde plank.

  uipkes vloerverwarming