WELKOM OP ONS BLOG

Met het Uipkes woonblog willen wij je niet allleen inspireren over houten vloeren, maar ook over de nieuwste woontrends, interieur design en woonaccessoires. Zo krijg je een beeld van de laatste trends én een idee hoe een houten vloer er bij jou thuis in de toekomst uit kan gaan zien. Lees meer informatie over het kopen van een houten vloer bij Uipkes of vraag ter inspiratie ons gratis vloeren magazine aan via de website.

 • Dé woontrends voor 2013

  hout en vintage

  Het is bijna 2013! En ook dit nieuwe jaar brengt nieuwe woontrends.

  Wij zetten ze voor je op een rij.

   

  ❥ Groen en verantwoord

  ❥ Hout, ijzer en andere vintagematerialen

  ❥ Kleurrijk en gezellig

  ❥ Openheid in de keuken

   

 • Hout in de keuken

  hout in de keuken

  Bij Uipkes koop je natuurlijk de mooiste houten vloeren van Nederland, maar wist je dat wij ook de mogelijkheid bieden hout te leveren voor de keuken? Wil je graag een keuken van eiken hout in dezelfde kleur als je vloer? Dan kan dat! Voor deze woning hebben wij de visgraat vloer ontwikkeld en tevens het eikenhout voor de keukenkasten in exact dezelfde kleur aangeleverd. Hierdoor ontstaat er een prachtige eenheid tussen vloer en keuken. En uiteraard leveren wij in heel veel kleuren.

   

 • Merry X-mas

  Merry X-mas

                                WIJ WENSEN IEDEREEN EEN MERRY, MERRY X-MAS.

                                                                    

   

   

 • Houten vloeren project Arnhem

  In het kantoor van deze internetonderneming in Arnhem hebben we houten vloeren geleverd en gelegd voor alle vier de etages. Daarnaast hebben we ook de houten vloer van het trappenhuis én de lift verzorgd. Deze zijn allen van hetzelfde soort hout gemaakt, waardoor het een mooi samenhangend geheel is geworden.

  Wilt u voor uw eigen onderneming ook zo'n prachtige houten vloer van Uipkes? Kijk dan op https://www.uipkesvloeren.nl

   

 • Home green home

  Home green home

  Today we photographed at this beautiful house in Huizen. This 100% recycling house close to Amsterdam was build by a young group of nonconformist Dutch architects, a 100% green house, nestled in nature with humor and imagination.
   
   
   
 • Vandaag is roze

  pink mood

  De woon inspiratie van Uipkes houdt niet op bij houten vloeren. Vandaag zijn we "in the mood for pink".

   

   

 • Made of Wood

  made of wood

  1. Lamp gemaakt van gerecycled hout door Olsson & Jensen
  2. Oude deuren via AnoukB
  3.
  Spazio Lineare | Pianca spa door Alessandro Pasinelliy
  4. Krijtverf hout plakken via Pinterest

  5. Houten schutboord - eatprayinteriordesign
  6.  Foto via Nordic Feeling

   

   

   

 • Modern Nomad

  modern nomad

  Spotted in Elle Decoration UK this modern nomad Danish house exhibits a colorful and unique mix of global finds. Call it ethnic chic, perfect/imperfect style at its best. We love this space!

  photography by birgitta wolfgang drejer

   

   

 • De Meelfabriek

  de meelfabriek

  Het begon met een toevallige wandeling in New York, ander was Ab van der Wiel wellicht nooit op het idee gekomen: wonen, werken en ontspannen in een voormalig fabriekscomplex in Leiden.

  De projectontwikkelaar Ab van der Wiel, een bouwer en ontwikkelaar met oog voor detail, kocht De Meelfabriek in 1998. Hij wilde het gebouw behouden en opnieuw ontwikkelen. Het complex is nu een van de belangrijkste overblijfselen van het rijke industriële verleden van Leiden geworden. Het is een historisch herkenningspunt in de stad en maakt deel uit van het Nederlandse industriële erfgoed.

  De opdracht was om De Meelfabriek nieuw leven in te blazen. De Meelfabriek moest toegankelijk worden voor het publiek, het gebouwencomplex moest een nieuwe functie krijgen en zodoende nieuwe stedelijke energie geven aan de omliggende buurt. Er werd gevraagd om nieuwe functies te vinden en een concept voor het behoud van de waardevolle delen van het historische monument.

  de meelfabriek

   

   

 • Visgraat vloeren

  Deze massief eiken visgraat vloer is tweemaal behandeld met witte olie. Een prachtig voorbeeld van de kwaliteit die Uipkes Houten Vloeren weet te leveren. De vloer past perfect bij het interieur van deze en tijd en is daardoor de ideale aanvulling voor ieder eigentijds huis.

  Bent u ook op zoek naar een mooie visgraten vloer voor uw eigen huis? Neem dan eens een kijkje op onze website voor het volledige overzicht.