WELKOM OP ONS BLOG

Met het Uipkes woonblog willen wij je niet allleen inspireren over houten vloeren, maar ook over de nieuwste woontrends, interieur design en woonaccessoires. Zo krijg je een beeld van de laatste trends én een idee hoe een houten vloer er bij jou thuis in de toekomst uit kan gaan zien. Lees meer informatie over het kopen van een houten vloer bij Uipkes of vraag ter inspiratie ons gratis vloeren magazine aan via de website.

 • WTC Schiphol

  amsterdam, wereldhave, schiphol, wtc,

  Een aantal weken geleden legde Uipkes een eikenouten vloer in het indrukwekkende hoofdkantoor van Wereldhave, gevestigd in het WTC gebouw op Schiphol, Amsterdam. Deze houten vloer zorgt voor een huiselijke sfeer op de werkplek. De architect van dit indrukwekkende kantoorpand heeft gekozen voor Frans eiken zonder knoesten wat een harmonieus geheel aan deze werkplek geeft. De vele details maken dit kantoor tot een prettige werkomgeving.

 • Stack Chair

  stack chair

  Het nieuwe ontwerp van Skrivo, de Stack Chair, is geïnspireerd op het sprookje "De prinses op de erwt" van Hans Christian Andersen. Het sprookje gaat over een koning en koningin die een zoon hebben die op zoek is naar een prinses. Tijdens de zoektocht naar een echte prinses stellen ze een list op: wie na een nacht slapen op 20 matrassen nog voelt dat er een erwt onder die 20 matrassen ligt wegens haar gevoelige huid kan niet anders dan een prinses zijn. Net als in het sprookje heeft de stoel verschillende lagen...

  www.skrivo.com

 • Verouderde houten vloer

  Uipkes Vloeren levert ook massief houten vloeren met een verouderde uitstraling. Deze oude houten vloeren, vervaardigd van Frans eiken, worden na het zagen gedroogd. De noesten en droogscheurtjes, gecombineerd met het beschadigen, geven de houten vloer een 'geleefd' uiterlijk en herinneren aan de oude sleetse vloerdelen van weleer.