WELKOM OP ONS BLOG

Met het Uipkes woonblog willen wij je niet allleen inspireren over houten vloeren, maar ook over de nieuwste woontrends, interieur design en woonaccessoires. Zo krijg je een beeld van de laatste trends én een idee hoe een houten vloer er bij jou thuis in de toekomst uit kan gaan zien. Lees meer informatie over het kopen van een houten vloer bij Uipkes of vraag ter inspiratie ons gratis vloeren magazine aan via de website.

 • Houten planken

  Houten planken charmeren door hun natuurlijke en robuuste uitstraling. Eik is dé houtsoort van deze tijd en komt in veel gedaantes aan bod; van klassieke planken tot vloeren met een verweerde look met barsten, zaagsneden en nagelputjes.

  Dankzij de gelaagde constructies zijn houten vloeren nu ook prima toepasbaar op vloerverwarming. Houten vloeren zijn en blijven nog altijd razend populair, zeker onder invloed van de huidige woonmode, “eco-vriendelijk” en eerlijke, natuurlijke materialen.

 • Girl with gun

  Deze biertalfel genaamd Girl With Gun van BLOK ontworpen door beeldend kunstenaar Ruben Olislagers is voorzien van een ingefreesd beeld: Girl With Gun. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. De tafels zijn gemaakt van massief eiken schotten met inklapbaar stalen onderstel. Bijzonder is dat alle afbeeldingen handmatig worden ingesteld, zo heb je altijd een uniek exemplaar om lekker aan te bieren.

  www.blokmeubel.nl

 • Studio SOOL

  Tijdens ons bezoek aan de Woonbeurs spotte we het inspirerende Studio SOOL.

  Het initiatief van twee ondernemende broers (SOOLmates) opgericht in 2013 vanwege hun voorliefde voor het ontwerpen en het realiseren van allerlei objecten.