WELKOM OP ONS BLOG

Met het Uipkes woonblog willen wij je niet allleen inspireren over houten vloeren, maar ook over de nieuwste woontrends, interieur design en woonaccessoires. Zo krijg je een beeld van de laatste trends én een idee hoe een houten vloer er bij jou thuis in de toekomst uit kan gaan zien. Lees meer informatie over het kopen van een houten vloer bij Uipkes of vraag ter inspiratie ons gratis vloeren magazine aan via de website.

 • Happy New Year

  Uipkes Houten Vloeren wenst je een voorspoedig 2015!

 • Plywood Print Stool

  Misschien heb je ze al gespot: de nieuwe krukken van Piet Hein Eek. 

  De ontwerper printte schilderijen uit de collectie van het Rijksmuseum op krukken gemaakt van multiplex.  Om de meubels te kunnen bedrukken ging Piet een samenwerking aan met Canon. Daarmee is de splinternieuwe Plywood Printcollectie in het leven geroepen.

  Plywood Print Stool, Piet Hein Eek, € 169 via nxl.com.

 • Merry Christmas

  Wishing You - The Merriest - This Christmas!

 • Vintage dressoir

  Dit ranke maar massief teakhouten dressoir (SB 11) voert je zo terug naar de jaren zestig. Het elegante model is echter nieuw en ambachtelijk gemaakt door het familiebedrijf Van Broertjes. Qua vorm valt hij op door de afgeronde hoeken die doorlopen in de zijpanelen. Dit geeft een extra retro gevoel. De kast is aan de voorzijde voorzien van twee greeploze schuifdeuren. Het interieur biedt door de glazen legplanken voldoende plek aan allerlei spulletjes.

  Het dressoir is een sieraad voor iedere kamer en komt solitair perfect tot zijn recht. Maar dit dressoir biedt natuurlijk ook een elegante oplossing als tv-meubel.

  www.vanbroertjes.nl