WELKOM OP ONS BLOG

Met het Uipkes woonblog willen wij je niet allleen inspireren over houten vloeren, maar ook over de nieuwste woontrends, interieur design en woonaccessoires. Zo krijg je een beeld van de laatste trends én een idee hoe een houten vloer er bij jou thuis in de toekomst uit kan gaan zien. Lees meer informatie over het kopen van een houten vloer bij Uipkes of vraag ter inspiratie ons gratis vloeren magazine aan via de website.

 • Slowwood

  slowwood

  Mooi in zijn eenvoud, deze eikenhouten meubels. Christien Starkenburg ontwerpt en produceert deze tijdloze, massief houten meubels, en schildert ze met minerale verf. Die doen er lang over om te drogen, vandaar dat haar collectie de naam Slowwood kreeg.

  slowwood

  www.slowwood.nl

 • Kleuren om van te houden

  houten vloeren kleurenoverzicht

  Onlangs hebben we onze showroom een compleet nieuwe look gegeven. En bij zo'n nieuwe look hoort natuurlijk ook een frisse wind door het kleurenassortiment. Na weken van overleg, verf mengen en kleuren testen zijn onze houten vloeren goeroes met 36 nieuwe kleuren gekomen. Wat vind jij de mooiste kleur? Bloesem wit? Edel grijs? Champagne? Of toch liever Krijtbord zwart?

 • Extremis

  extremis

  Het Belgische Extremis heeft een toppositie binnen de internationale design scène. Dirk Wynands richtte Extremis in 1994 op.

  De missie: intelligent design, gebaseerd op gezond Vlaams boerenverstand, koppelen aan haar Bourgondische volksaard. Maar Extremis is meer dan alleen een meubellijn, het is een levensstijl die mensen samenbrengt, die samen van het leven doet genieten. 

  Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame, recyclebare, hoogwaardige materialen die voldoen aan de normen van deze tijd.

  www.extremis.be