Lamelparket van Uipkes

| Houten vloeren film | 0 Reacties

 

Uipkes Houten Vloeren levert diverse soorten lamelparket. Lamelparket, ook wel gelaagde vloer genoemd, is leverbaar met verschillende toplagen. Je kunt aan de bovenzijde niet waarnemen of het een massieve of een gelaagde vloer betreft. Het komt uit dezelfde boom en wordt duurzaam gezaagd, gedroogd en geschaafd in een houtverwerkend bedrijf in Nederland. De lagen worden watervast met elkaar verlijmd en onder grote druk samengeperst tot een geheel. De toplaag wordt afgewerkt met een slijtvaste olielaag in elke door jou gewenste kleur.

 

Wil je ook zo'n prachtig lamelparket voor bij je in de kamer? Bekijk dan eens de website van Uipkes Houten Vloeren, gegarandeerd vakmanschap: //www.uipkesvloeren.nl

Plaats een reactie

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

32 - 2 =

‹ VorigeVolgende ›

Welkom op ons blog

Met het Uipkes woonblog willen wij je niet allleen inspireren over houten vloeren, maar ook over de nieuwste woontrends, interieur design en woonaccessoires. Zo krijg je een beeld van de laatste trends én een idee hoe een houten vloer er bij jou thuis in de toekomst uit kan gaan zien. Voor meer informatie over onze houten vloeren kun je via de website ons gratis vloeren magazine bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 uipkes woonblog

 

 

 

 

 

 

 Blogs we Love

 

 

 

 

 

Stay connected