Wooninspiratie

Met de start van het najaar lopen we warm om het binnen extra gezellig te maken en dat betekent: tijd voor iets nieuws in je interieur! Oktober is van oudsher dé Woonmaand in Nederland. Alle woonwinkels presenteren hun nieuwste collecties en je kunt volop inspiratie op doen. Geef je persoonlijke woonstijl een update en laat je vrijblijvend adviseren bij een woonspecialist.

Ga kijken in de winkels naar interieurs die volgens de laatste trends gestyled zijn. Wat opvalt in het nieuwe aanbod zijn de steeds duurzamer gemaakte houten vloeren, meubelen en accessoires. We signaleren veel grafische patronen in het interieur. Visgraat, strepen, hexagon, stippen en ruiten worden verwerkt in vloeren, dekbedovertrekken, kleden, plaids, servies en trays. Op kleurgebied is er een scala aan spannende nieuwe retro kleuren die opvallen; met terra rood, donkerbruin of smaragd groen krijgt je interieur een chique uitstraling. De luxe uitstraling van fluweel en leer dragen ook bij aan dat glamour gevoel.

Ben je opzoek naar een nieuw houten vloer? Kom in oktober woonmaand langs bij Uipkes om je te laten inspireren door onze houten vloeren met verschillende kleuren en legpatronen. Graag tot ziens in oktober!

Met dank aan Perscentrum Wonen 

Fotocredits: Hollandse tegels van 1000graden.nl, Dienblad en muislampen van Serax.com, Stoffen van StudioRUF.com, Kast story van Bodilson.nl, Tegelvloer van Intercodam.com, DIY kit wallhangers van draadzaken.nl, Dekbed van Ihanna Home via set-agency.nl, Tafel Butterfly tripod van Studio-Henk.nl, Bijzettafel Bottle stool van Kranen-Gille voor Pode.nl, Bijzettafel Small Square van Roderick Vos voor Gelderlandgroep.com, Tegels van PietBoon.com, Fauteuil Enzo van Montis.nl, Tapijt van DessoTarkett.nl, sfeerimpressie van winkel bmk-interieurs.nl.

Reacties
  • #79 | DeKock |

    Ik zie nu dat dit al een wat ouder artikel is. Mooi sfeerbeeld wat jullie hier neergezet hebben. Ben benieuwd naar de trends voor het komend najaar!
    Vr. groeten,
    Gerjanne de Kock Derksen

  • #96 | college paper writing service |

    useful

Plaats een reactie

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

58 - 8 =