• Duurzaamheid van Uipkes

  De eiken boom

  Uipkes is een duurzame onderneming die zich op professionele en verantwoorde wijze bezighoudt met het product hout. We stellen hoge eisen aan onze eigen organisatie en medewerkers, maar ook aan de duurzame herkomst van onze producten. Doordat wij hoge kwaliteit houten vloeren leveren die op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd zijn, kunnen onze klanten een lange tijd genieten van onze duurzame houten vloeren. Hieronder kun je lezen waar wij als klimaat neutraal bedrijf voor staan en wat we doen om een bijdrage te leveren aan een beter klimaat.

 • Duurzame mode, design en horeca onder een dak

  Hou jij van slimme ideeën, duurzame mode, mooi design en eerlijk eten? Dan is Strawberry Earth iets voor jou! Hun missie is om jou, via blogs en allerlei evenementen, te inspireren om sociale, ‘groene’ maar vooral ook mooie keuzes te maken in het leven ! Waarom? Omdat zij geloven dat je met elke keuze die je maakt een positieve invloed op je omgeving en de wereld kunt hebben. Groot en klein, de hele dag en elke dag. www.strawberryearth.com

 • Duurzaam wonen

  duurzaam wonen

  Een vloer is een belangrijk sfeerelement in je huis. Bij de keuze van de vloer valt te overwegen om na te denken over duurzaamheid. Natuurlijke materialen hebben vaak een lange levensduur en kunnen zelfs de lucht in je huis verbeteren, wat ten goede komt aan de atmosfeer in je huis.