Pinterest

houten vloeren pinterest

Iedereen kent inmiddels Pinterest... toch? Pinterest is een zeer snel groeiende nieuwe social media sensatie, waarmee je alles wat je interesseert kunt verzamelen (pinnen) en delen op je eigen prikborden (pinboards). Wij verzamelen alles over houten vloeren, interieur, meubels, woontrends en vooral heel veel mooie plaatjes.

Volg ons op Pinterest!

 

Geschiedenis

Pinterest werd door bedenker Ben Silbermann in maart 2010 gelanceerd, geheel in de traditie van social media, als bèta. Pinterest zou de snelst groeiende social media site ooit worden, met meer dan 10 miljoen gebruikers in de eerste 9 maanden van het bestaan. In augustus 2011 werd Pinterest opgenomen in de the 50 best websites of 2011 door Time magazine.

 

Het succes van Pinterest

Het succes van Pinterest is opmerkelijk. Zelden is een sociale media site zo snel gegroeid in gebruikersaantallen. Belangrijk in het succes van Pinterest zijn vrouwen. Zij waren de eersten die het gebruikersgemak en de mogelijkheden van Pinterest onderkenden en omarmden. De laatste tijd zijn de mannelijke gebruikers aan een inhaalslag begonnen.

Een andere belangrijke succesfactor is dat de site communiceert met behulp van plaatjes. Onder het mom, een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ook de userinterface is zeldzaam intuïtief.

Plaats een reactie

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

48 + 2 =