Tijgerhout

tijgerhout kasten

Tijgerhout ontwerpt en bouwt boekenkasten, meubels en interieurs. In hun ontwerpen ligt de focus op een intrigerende samenstelling van eenvoudige, terugkerende vormen. Daarbij werken ze graag met zichtbare constructies en houtverbindingen.

Ze gebruiken FSC gekeurd hout, sloophout, steigerhout en ander hergebruikt hout. In hun meubelmakerij besteden ze aandacht aan de fijne afwerking van het hout en de houtverbindingen. Zo behouden ze de natuurlijke uitstraling van het materiaal en verzekeren gebruiksgemak. www.tijgerhout.nl

tijgerhout kasten

Tijgerhout is vooral bekend van de boekenkasten in hun eigen kenmerkende stijl. De kasten, die overigens voor veel meer dan boeken geschikt zijn, staan in diverse winkels in Amsterdam (waaronder bij Hutspot, Van Woustraat 4). Ook ontwerpen en bouwen ze regelmatig boekenkasten voor particulieren.

tijgerhout kasten

Tijgerhout is een initiatief van Rogier Marius en Gijs van Lier. Zij staan voor een bruikbaar ontwerp en een duurzaam resultaat. Voor hun betekent duurzaamheid dat de materialen geen onnodige belasting vormen voor het milieu én vooral dat de meubels lang meegaan.

Plaats een reactie

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

8 + 2 =