u-Niekontwerp

u-Niekontwerp

Dit 4-kamer appartement staat volgens Funda meer dan 6 maanden te koop. Voor starters en ouderen een prima ruimte om in te wonen, het enige wat in veel gevallen bij dit soort appartementen moet gebeuren is het "op smaak maken". Lastig. Want wat is je smaak? Hoe combineer je kleuren en meubilair? Misschien is er bestaand meubilair aanwezig vanuit een andere woning of moet juist alles nieuw worden gekocht? Zijn er wanden te verplaatsen of is er ruimte voor een inloopkast? Hoe is de lichtinval?

Antwoorden op bovenstaande vragen worden gegeven. Vanuit elke hoek of perspectief kan u-Niekontwerp laten zien hoe een woning eruit kan komen te zien na aankoop, eventueel geanimeerd. Meer ontwerpen zijn te zien op de website. Het maakt geen verschil of er bestaand meubilair aanwezig is of dat alles nieuw moet worden gekocht. Zaken als kleur, materiaal of herindeling van wanden kunnen inzichtelijk worden gemaakt. Handig toch? www.u-niekontwerp.com

Het ontwerp op de foto(’s) laat zien hoe een te koop staande woning eruit kan komen te zien. De badkamer is aangepast, evenals de woonkamer, waardoor daar een kleine inbouwkast verdwijnt en de ruimte in de woonkamer wordt vergroot. Verder zijn er bouwkundig geen aanpassingen verricht. Wat het meubilair betreft is er rekening gehouden met een mogelijk budget.

Zoals gezegd, de woning is prima geschikt voor starters. Er is dus niet alleen (duur) designmeubilair gebruikt, maar wel enigzins gelet op de trends van nu. Denk hierbij aan de eettafel, stoelen en het houtwerk aan de wanden. In tegenstelling tot veel interieurontwerpen wordt hier ook laten zien waar ruimte is voor bijvoorbeeld een wasmachine. Niet heel mooi, maar wel handig om te weten waar je deze kwijt kunt. Het complete plaatje wordt hier laten zien, niet alleen de een mooi design.

u-Niekontwerp

u-Niekontwerp

Plaats een reactie

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

35 - 5 =