Verouderde houten vloer

| Houten vloeren film | 0 Reacties

Uipkes houten vloeren levert ook massief houten vloeren met een verouderde uitstraling. Deze oude houten vloeren, vervaardigd van Frans eiken, worden na het zagen gedroogd. De noesten en droogscheurtjes, gecombineerd met het beschadigen, geven de houten vloer een 'geleefd' uiterlijk en herinneren aan de oude sleetse vloerdelen van weleer.

 

Dit resulteert in vloeren die nostalgie en historie uitstralen. Eenvoud staat centraal binnen deze lijn. Het makkelijk zelf leggen en afwerken van de vloerdelen draagt al direct bij tot veel woonplezier, zonder al te veel zorgen over slijtage en onderhoud. Je kunt kiezen uit vele kleurafwerkingen en deze vloeren zijn ook heel goed mogelijk in combinatie met vloerverwarming.

Plaats een reactie

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

7 + 3 =

‹ VorigeVolgende ›

Welkom op ons blog

Met het Uipkes woonblog willen wij je niet allleen inspireren over houten vloeren, maar ook over de nieuwste woontrends, interieur design en woonaccessoires. Zo krijg je een beeld van de laatste trends én een idee hoe een houten vloer er bij jou thuis in de toekomst uit kan gaan zien. Voor meer informatie over onze houten vloeren kun je via de website ons gratis vloeren magazine bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 uipkes woonblog

 

 

 

 

 

 

 Blogs we Love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stay connected