Visgraat vloeren

| Houten vloeren film | 0 Reacties

Deze massief eiken visgraat vloer is tweemaal behandeld met witte olie. Een prachtig voorbeeld van de kwaliteit die Uipkes Houten Vloeren weet te leveren. De vloer past perfect bij het interieur van deze en tijd en is daardoor de ideale aanvulling voor ieder eigentijds huis.

Bent u ook op zoek naar een mooie visgraten vloer voor uw eigen huis? Neem dan eens een kijkje op onze website voor het volledige overzicht.


Uipkes Houten Vloeren levert o.a.: houten vloeren, eiken vloeren, lamelparket, verouderde houten vloeren en houten vloeren op vloerverwarming.

Als specialist in houten vloeren staat Uipkes al jarenlang garant voor kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap.

Plaats een reactie

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

52 - 2 =

‹ VorigeVolgende ›

Welkom op ons blog

Met het Uipkes woonblog willen wij je niet allleen inspireren over houten vloeren, maar ook over de nieuwste woontrends, interieur design en woonaccessoires. Zo krijg je een beeld van de laatste trends én een idee hoe een houten vloer er bij jou thuis in de toekomst uit kan gaan zien. Voor meer informatie over onze houten vloeren kun je via de website ons gratis vloeren magazine bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 uipkes woonblog

 

 

 

 

 

 

 Blogs we Love

 

 

 

 

 

Stay connected