Woon winkelen

woon winkelen

Als je een nieuwe huis gaat kopen, verbouwen of re-stylen is woon winkelen natuurlijk het leukste wat er is! Geinspireerd door "dé website over interieur", waar we zelf ook op vernoemd worden, zetten wij óók de 4 leukste woonwinkels van Nederland op een rij. Shop till you drop!

 

Het Asenaal

Jan des Bouvrie heeft hier echt een juweeltje neergezet. Dit is geen woonwinkel maar een dagje uit! De sfeer bij Het Arsenaal is overweldigend en inspireert meteen om met je eigen interieur aan de slag te gaan. Veel stijlkamers die je een niveau verder tillen dan menig andere woonwinkel doet. Hier voel je je meteen anders. Een goed restaurant, veel verrassend shop-in-shop aanbod.

 

woon winkelen

 

Kitsch en Kunst

Kitsch en kunst bevindt zich in een oud industrieel pand en verkoopt een vooral veel kasten, meubels, veel stoffen en woonaccessoires. Deze voormalige limonadefabriek is omgetoverd tot een enorme woonwinkel. De charme van het oude pand is bewaard gebleven en de ruimtes met een totaaloppervlakte van 3500m2 herbergen nu een collectie meubels en accessoires. Én je kan er heerlijk lunchen!

 

woon winkelen

 

Loods 5

Loods 5 is een 100% unieke lifestyle formule die je meeneemt langs meer dan 250 units van verschillende deelnemende leveranciers. Elke unit vertegenwoordigt een andere importeur, fabrikant of groothandelaar. Dagelijks worden er containers aangevoerd met nieuwe items, daardoor wisselt de collectie per week en is het aanzicht en de invulling van Loods 5 iedere keer weer verrassend en nieuw.

 

woon winkelen

 

Silo 6

Voor een dagje woon winkelen ga je naar Silo 6. Ooit begonnen in een oude verbouwde graansilo. Een enorme woonwinkel waar je lekker kan rondwandelend, het is prachtige authentiek pand opgebouwd met oude bouwmaterialen. Ze hebben verschillende “shop in shops”, te vergelijken met Loods 5, van Riviera Maison, Riverdale , PTMD en Zuiver. Velen accessoires van andere bekende merken zoals Pols’s Potten, VT Wonen en PIP Studio’s worden gecombineerd met prachtige meubels.  De meubels zijn zeer heerlijk divers: van sloophouten kasten, mooie banken tot een unieke collectie tafels in lengtes tot 4 en 5 meter!

 

woon winkelen

 

Uipkes houten vloeren

Wanneer je opzoek gaat naar een échte houten vloer is er heel veel keuze. Uipkes Houten Vloeren staat bekend om de kwaliteit die ze in parket en houten vloeren leveren. Ze leveren houten vloeren in alle soorten en maten. Een talrijk en zeer divers kleuren assortiment maakt de keuze af en toe wel wat lastig, wordt het wit, naturel of toch een zwarte houten vloer?

Ze zijn gespecialiseerd in vloerverwarming en leveren naast planken vloerdelen ook prachtige patroon vloeren als visgraat, hongaarse punt en het mooie versaille patroon. Uipkes houten vloeren is gevestigd in Alphen aan den Rijn & Amsterdam, lekker centraal gelegen. Bovendien leveren ze met CBW-garantie. Dat biedt dus meer zekerheid.

 

woon winkelen

Reacties
  • #7 | De Vloerverwarming man |

    Ik vind Jan des bouvrie altijd zo overdreven. De prijs liegt er ook niet om!

Plaats een reactie

Los de volgende rekensom op (bijvoorbeeld: is de som 1 + 3, voer dan 4 in.)

31 - 1 =