Showroom Naarden

Het Arsenaal' Kooltjesbuurt 1
035-6228295
info@uipkes.nl
woe t/m vrij 10.00 - 18.00
zaterdag 10.00 - 17.00

In de showroom kun je langskomen tijdens openingstijden of een afspraak maken.

In onze showroom te Naarden-Vesting in 'het Arsenaal' kun je een goede indruk krijgen van onze handgemaakte houten vloeren en vind je diverse voorbeelden van legpatronen, kleuren en houtsoorten.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Kom voor inspiratie en advies langs in onze showroom of maak een afspraak. Wij delen onze passie voor hout graag met jou!

 • In de showroom liggen houten vloeren in diverse legpatronen van Uipkes
 • Eiken visgraat vloer in het Arsenaal in Naarden-Vesting

Magazine vol inspiratie

Maatwerk Oplossingen

Heb je specifieke wensen voor jouw houten vloer? Denk hierbij aan een bijzonder legpatroon, een vloer zonder plinten of het strak zagen van een vloer rondom verwarmingsroosters en pilaren.

De vloeren zijn verkrijgbaar in 17 patronen, waaronder de Hongaarse puntvisgraat vloer of een van de andere patronen. De vloeren zijn te kiezen in 90 unieke kleuren en allemaal geschikt in combinatie met vloerverwarming. 

Wil je natuurlijke overgangen creëren tussen verschillende ruimtes of vloerbedekkingen? Of een trap bekleden in dezelfde houtsoort en kleur? Wil je weten of je een houten vloer ook kunt toepassen in bijzondere ruimtes zoals de keukenbadkamer of toilet?

Uipkes heeft veel ervaring in detaillering en het bieden van maatwerkoplossingen, waarbij wij onze passie voor hout en ambachtelijk vakmanschap kunnen tonen.

Historie Naarden-Vesting

Naarden-Vesting is een bijzonder dorp met een rijke historie. Het ligt in Het Gooi naast de bekende steden Huizen, Laren, Blaricum, Bussum en Hilversum. Door de ligging fungeerde het als onderdeel van de Nederlandse Waterlinie. In en rond het centrum zijn veel monumenten te zien die de historie van dit dorp tonen. 

Bezoek de showroom

 • Showroom in Naarden met mooie houten vloeren op maat
 • Het Arsenaal

  Rijksmonument 'Het Arsenaal' is een historisch pand uit 1688. Zoals de naam doet vermoeden, werd het pand tot de Eerste Wereldoorlog gebruikt voor de opslag van militaire munitie. Daarna was het een logement voor de infanterie en een depot voor militaire landkaarten. Het pand is tot 1987 in militair gebruik geweest.

  Ruim Vijfentwintig jaar geleden nam Jan des Bouvrie het pand onder zijn hoede als woonwinkel en showroom voor zijn ontwerpen. In de loop der jaren vestigden zich meerdere winkels op het gebied van wonen, lifestyle en design in Het Arsenaal te Naarden Vesting.

  Hier komen architecten, topontwerpers en vakmensen samen om totaalconcepten voor woninginrichting te bedenken en uit te voeren voor hun opdrachtgevers.

 • Adviesgesprek

  In onze showroom in het Arsenaal kun je niet alleen voorbeelden van houten vloeren bekijken, maar ook langskomen voor deskundig advies. Tijdens een adviesgesprek kunnen wij je informeren over de mogelijkheden omtrent houten vloeren voor jouw woning of kantoor.

  Neem foto’s mee van het interieur en de ruimtes waar de vloeren komen te liggen en vertel ons welke sfeer je wilt creëren en of je de vloer wilt combineren met vloerverwarming, zodat wij jou goed kunnen adviseren.

  Je krijgt van ons altijd een advies op maat mee en desgewenst kunnen wij ook een offerte voor je opmaken. Heb je een architect ingeschakeld of werk je met andere woonwinkels in Het Arsenaal aan een totaalconcept voor de inrichting van jouw woning? Dan is een adviesgesprek een ideaal moment om deze ideeën verder uit te werken.

 • Showroom van Uipkes in Het Arsenaal in Naarden met houten vloeren
 • In de showroom van Uipkes liggen lichte en donkere houten vloeren
 • Lichte visgraat vloer in Naarden Vesting

Benieuwd Naar De Mogelijkheden?

Kom langs om de vloeren te ontdekken en laat je adviseren voor jouw woning.

Route

Plan hier de route.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van de showrooms in Naarden Vesting?

De openingstijden van de showrooms in Naarden Vesting kunnen variëren. Het is raadzaam om deze contactpagina te raadplegen voor specifieke informatie over de openingstijden.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij de showrooms in Naarden Vesting?

Ja, in Naarden Vesting zijn er over het algemeen parkeergelegenheden beschikbaar. Er zijn openbare parkeerplaatsen in de buurt van het vestinggebied, evenals mogelijkheden om te parkeren op straat. 

Moet ik een afspraak maken om een showroom in Naarden Vesting te bezoeken?

Dit hoeft niet. Je kunt altijd spontaan langskomen. Het kan handig zijn om vooraf een afspraak te maken voordat je de showroom in Naarden Vesting bezoekt. Dit stelt de medewerkers in de showroom in staat om zich voor te bereiden op je komst en ervoor te zorgen dat er voldoende tijd en aandacht aan je kan worden besteed tijdens je bezoek. Raadpleeg de website of neem contact op met de specifieke showroom voor meer informatie over het maken van een afspraak.

Kan ik verschillende showrooms bezoeken tijdens mijn bezoek aan Naarden Vesting?

Ja, Naarden Vesting heeft vaak meerdere showrooms op het gebied van interieurinrichting op loopafstand van elkaar. Het is mogelijk om verschillende showrooms te bezoeken tijdens je bezoek aan het gebied. Zorg ervoor dat je voldoende tijd reserveert en eventuele openingstijden en afspraken met de showrooms in overweging neemt.

Bieden de showrooms in Naarden Vesting speciale diensten of activiteiten aan?

Elke showroom kan verschillende diensten of activiteiten aanbieden. Sommige showrooms organiseren bijvoorbeeld speciale evenementen, workshops of presentaties. Het is raadzaam om de websites van de individuele showrooms in Het Arsenaal te raadplegen om te zien welke speciale diensten, evenementen of activiteiten zij aanbieden.