Projectvloeren

Uipkes Houten Vloeren heeft in de afgelopen jaren een ruime ervaring opgebouwd in het managen en uitvoeren van grote projecten zoals kantoor-, winkelpanden en restaurants in diverse steden door het hele land. Alle foto's van houten vloeren die je hier ziet zijn projectvloeren door Uipkes zelf geleverd en gelegd, vaak in samenwerking met gerenommeerde architecten en projectontwikkelaars.

Bezoek de showroom

Bekijk de mogelijkheden

Grote houten vloeren projecten

Wij adviseren in de keuze van de houtsoort waarbij we naast de eigenschappen en kleurstelling van de houtsoort ook kijken naar de intensiteit van het dagelijks gebruik en het budget. We begeleiden het complete traject van selectie tot en met de uitvoering, om zo gezamenlijk tot een duurzame invulling van jouw zakelijke houten vloer te komen.

90 maatwerk kleuren

Uipkes heeft 90 houten vloer kleuren, daarnaast kunnen we op basis van een RAL nummer vloeren op maat maken.

Ervaar de kleuren in de showroom

Vloerverwarming

Vloerverwarming en houten vloeren gaan al jaren goed samen. Zeker met de hoge kwaliteit houten vloeren van Uipkes. We kunnen zowel jouw houten projectvloer leveren en leggen, als de vloerverwarming aanleggen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door één partij, waardoor planningen en werkzaamheden beter op elkaar afgestemd kunnen worden. 


Op zoek naar een mooie houten kantoorvloer, winkelvloer of restaurantvloer? Bij Uipkes ben je aan het juiste adres voor projectvloeren!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het installeren van houten vloeren in zakelijke ruimtes?

Houten vloeren bieden verschillende voordelen in zakelijke omgevingen. Ze stralen professionaliteit en stijl uit, waardoor een positieve indruk op klanten en medewerkers ontstaat. Houten vloeren zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze bieden ook een goede akoestische isolatie en kunnen bijdragen aan een gezonde binnenluchtkwaliteit.

Welke soorten houten vloeren zijn geschikt voor zakelijke projecten?

Er zijn verschillende soorten houten vloeren die geschikt zijn voor zakelijke projecten, afhankelijk van de specifieke vereisten en stijlvoorkeuren. Populaire keuzes zijn onder andere eikenhouten vloeren. Het is belangrijk om te kiezen voor duurzame houtsoorten die bestand zijn tegen slijtage en geschikt zijn voor intensief gebruik.

Kunnen houten vloeren worden geïnstalleerd in commerciële ruimtes met veel verkeer?

Ja, houten vloeren kunnen worden geïnstalleerd in commerciële ruimtes met veel verkeer. Het is echter belangrijk om te kiezen voor houten vloeren van hoge kwaliteit die specifiek zijn ontworpen voor commercieel gebruik. Deze vloeren hebben een sterke afwerking en zijn bestand tegen slijtage, waardoor ze geschikt zijn voor drukbezochte gebieden zoals winkels, restaurants en kantoren.

Kan de uitstraling van de houten vloer worden aangepast aan de branding van het bedrijf?

Ja, houten vloeren kunnen worden aangepast aan de branding van het bedrijf. Er zijn verschillende afwerkingen en kleurmogelijkheden beschikbaar om de gewenste uitstraling te bereiken. Zo kan de vloer worden aangepast aan de kleuren en stijl van het bedrijfslogo of interieurontwerp, waardoor een consistent en professioneel imago wordt gecreëerd.

Bieden houten vloeren geluidsreductie in kantooromgevingen?

Ja, houten vloeren kunnen geluidsreductie bieden in kantooromgevingen. Massief hout heeft van nature een goede geluidsabsorptiecapaciteit, waardoor het geluidsniveaus kan verminderen en echo's kan minimaliseren. Daarnaast kunnen ondervloeren en speciale geluiddempende materialen worden gebruikt om de akoestische prestaties van de vloer verder te verbeteren, wat vooral belangrijk is in open kantoorruimtes.