Houten vloeren WTC Schiphol Airport

Bezoek de showroom

WTC Schiphol Airport, Amsterdam is gevestigd in het kloppend hart van de economie van Nederland, vanuit hier vertrekken er vluchten naar meer dan 250 bestemmingen over de hele wereld. Dit gebouw is dan ook een van de beste kantoorlocaties van Nederland. Uipkes mocht hier houten vloeren leggen.

Projectmanagement

De uitdagingen met betrekking tot de planning, de interne logistiek en niet vergeten alle veiligheidseisen waren bij dit project wat groter dan normaal. Uipkes kan, op basis van jarenlang opgebouwde kennis en ervaring met het leggen van ambachtelijke houten vloeren voor kantoren en winkels, hier goed op inspelen naar volle tevredenheid van architect en opdrachtgever.

De architect heeft voor dit kantoor gekozen voor Frans eiken zonder knoesten wat een warm maar harmonieus geheel aan deze inspirerende werkplek geeft. Dit is niet alleen aangenaam voor de mensen die veel tijd doorbrengen op deze werkplek, maar ook voor de vele bezoekers: Het is ook het visitekaartje van de onderneming.

Details kantoorvloer

Details bepalen grotendeels het eindresultaat van het opgeleverde werk. In overleg met de architect hebben we de houten vloer bij alle aansluitingen van kozijnen, muren en andere constructieve elementen tot in precisie passend gezaagd. De gelegde houten vloer zonder plint afwerking geeft een rustig beeld in het geheel en dit hebben we door het gehele kantoor op deze manier gezaagd.

Magazine Vol inspiratie

Magazine aanvragen

Kleurafwerking

Uipkes houten vloeren levert alle vloeren en kleuren naar wens van de opdrachtgever. We hebben voor dit project de kleur speciaal aangepast zodat deze past bij het bestaande plafond, de nieuwe keuken en de binnendeuren. De kleur is één van de vele witte kleuren die Uipkes kan leveren.

Veelgestelde vragen

Waarom heeft Uipkes houten vloeren gelegd in WTC Schiphol Airport?

Uipkes Houten Vloeren heeft de houten vloeren gelegd om een warm en harmonieus gevoel te creëren in deze inspirerende werkplek. De vloeren dragen bij aan het visitekaartje van de onderneming en zorgen voor een prettige sfeer voor zowel medewerkers als bezoekers.

Welk type hout is gebruikt voor de vloeren in WTC Schiphol Airport?

Voor dit project heeft Uipkes gekozen voor Frans eiken zonder knoesten. Dit geeft een warm en harmonieus geheel aan de werkplek en zorgt voor een luxe uitstraling.

Hoe is de afwerking van de vloer bij de aansluitingen van kozijnen en muren gerealiseerd?

In overleg met de architect heeft Uipkes de houten vloer bij alle aansluitingen van kozijnen, muren en andere constructieve elementen precies op maat gezaagd. Dit zorgt voor een nauwkeurige en naadloze afwerking.

Kan de kleur van houten vloeren aangepast worden aan specifieke wensen?

Ja, Uipkes kan de kleur van de houten vloeren aanpassen aan de specifieke wensen van de opdrachtgever. Verschillende kleuropties zijn mogelijk en de kleur kan afgestemd worden op andere elementen in de ruimte, zoals plafonds, keukens en deuren.

Heeft Uipkes ervaring met projectmanagement voor grote kantoorvloeren projecten?

Ja, Uipkes heeft ruime ervaring met projectmanagement voor grote houten vloeren projecten in kantoren en andere commerciële ruimtes. We kunnen omgaan met uitdagingen op het gebied van planning, logistiek en veiligheidseisen.