Contact

Heb je vragen? Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek in één van onze showrooms.

Een afspraak maken mag natuurlijk ook:

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik contact opnemen met jullie?

Op onze contactpagina vind je verschillende manieren om met ons in contact te komen. Je kunt ons telefonisch bereiken op het vermelde telefoonnummer of een e-mail sturen naar het opgegeven e-mailadres. 

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze openingstijden zijn te vinden op de contactpagina van onze website. Hier staat vermeld op welke dagen en tijden wij bereikbaar zijn voor vragen en ondersteuning. Houd er rekening mee dat openingstijden per showroom kunnen variëren, dus het is altijd verstandig om deze te controleren voordat je contact met ons opneemt.

Hoe lang duurt het voordat ik een reactie ontvang?

We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op vragen en opmerkingen die via onze contactpagina binnenkomen. De responstijd kan echter variëren, afhankelijk van het aantal ontvangen berichten en de aard van je vraag. We streven ernaar om binnen 1-2 werkdagen te reageren, maar soms kan het iets langer duren.

Kan ik ook langskomen op jullie locatie?

Op onze contactpagina vind je informatie over onze showrooms. Als bezoek mogelijk is, kan je spontaan langs komen en als hier staat vermeld hoe je een afspraak kunt maken om bij ons langs te komen. 

Zijn er alternatieve manieren om met jullie in contact te komen?

Naast telefoon en e-mail bieden we mogelijk ook andere manieren om met ons in contact te komen. Op onze contactpagina vind je mogelijk links naar onze social media-accounts, waar je ons kunt volgen en direct berichten kunt sturen.