Houten vloer in kantoorpand Arnhem

Bezoek de showroom

In het kantoor van deze internetonderneming in Arnhem hebben we houten vloeren geleverd en gelegd voor alle vier de etages.

Trappenhuis en lift

We hebben ook de houten vloer van het trappenhuis én de lift verzorgd. Deze zijn allen van hetzelfde soort hout gemaakt, waardoor het een mooi samenhangend geheel is geworden. Alle houten vloeren zijn verlijmd gelegd. Het voordeel hiervan is dat de vloer strak tegen muren, kozijnen of vloerprofielen kan worden gezaagd. Dit vereist veel vakmanschap van de vloerenleggers, maar gelukkig zijn de medewerkers van Uipkes hier dan ook zorgvuldig op uitgekozen. De verlijming is naast de 5 jaar CBW garantie, extern verzekerd voor het niet loslaten van de houten vloer.

Vloerverwarming in kantoorpand

Het leggen van deze houten vloeren, zonder het af te dekken met platte plinten, geeft een mooi en zichtbaar strak resultaat wat voor ieder kantoor van toegevoerde waarde kan zijn.

De centrale bron van warmte in dit gebouw is een aangelegde vloerverwarming in de open hal met grote glasoppervlaktes. Uipkes heeft hier zijn expertise ingezet en de houten vloer zodanig gelegd dat het een efficiënt geheel is geworden.

Magazine Vol inspiratie

Magazine aanvragen

Een houten vloer voor jouw kantoor?

Ben je ook op zoek naar een duurzaam fundament voor jouw bedrijfsgebouw, maar heb je nog geen goede leverancier? Uipkes levert al jaren de combinatie van houten vloeren en vloerverwarming, waardoor wij een professionele en betrouwbare partner zijn. Je kunt contact met ons opnemen om een persoonlijke afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Welk type hout is gebruikt voor de vloeren in het kantoorpand in Arnhem?

Het specifieke type hout dat gebruikt is voor de vloeren in het kantoorpand in Arnhem is eikenhout in brede lange planken.

Wat is het voordeel van verlijmd gelegde houten vloeren?

Het voordeel van verlijmd gelegde houten vloeren is dat de vloer strak tegen muren, kozijnen en vloerprofielen kan worden gezaagd. Dit zorgt voor een naadloze afwerking en een strak resultaat.

Is er vloerverwarming in het kantoorpand aanwezig?

Ja, er is vloerverwarming aanwezig in het kantoorpand. De centrale bron van warmte is een aangelegde vloerverwarming in de open hal met grote glasoppervlaktes. De houten vloer is op een efficiënte manier gelegd om optimaal gebruik te maken van de vloerverwarming.

Wordt de vloer afgedekt met platte plinten?

Nee, de houten vloeren zijn zonder het af te dekken met platte plinten gelegd. Dit zorgt voor een mooi en strak resultaat dat zichtbaar is in het kantoor.

Kan Uipkes Houten Vloeren een duurzaam fundament leveren voor bedrijfsgebouwen?

Ja, Uipkes levert al jarenlang de combinatie van houten vloeren en vloerverwarming, wat een duurzaam fundament vormt voor bedrijfsgebouwen. We staan bekend als een professionele en betrouwbare partner op dit gebied.