Houten vloer Rotterdam

Bezoek de showroom

In deze zeer drukbezochte schoenenwinkel in Rotterdam van één van de oudste schoenen merken van Nederland, heeft de architect gekozen voor teakhouten vloeren.

Schoenenwinkel Rotterdam

De eigenaar van deze schoenenwinkel in Rotterdam was op zoek naar een vloer die het imago van het schoenen assortiment een extra dimensie geeft. De teakhouten scheepsdekvloer is robuust en stijlvol en past uitstekend bij assortiment van deze winkel. De eigentijdse combinatie met de Delfsblauwe tegels zorgen voor een prachtige combinatie. Het teakhout is ook verwerkt in het interieur om zo een compleet geheel te maken.

Afwerking en onderhoud

Bestaande verwarming kan in veel gevallen komen te vervallen wanneer gekozen wordt voor vloerverwarming als hoofdverwarming. Hierbij worden bestaande radiatoren en convectorputten afgesloten en verwijderd worden. Het afkoppelen kan in overleg gedaan worden door een loodgieter.

Een convectorput kunnen we dichtzetten, hierbij halen we halen de bak/put er volledige uit. Als deze gemetseld is blijft deze zitten. Rondom de bak/ put hakken we de dekvloer een stuk uit. Hier worden underlayment platen op gelegd welke we afstorten met reparatiemortel. De reparatiemortel dient een dag te drogen voor volledige hardheid.

Magazine Vol inspiratie

Magazine aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden

Wil je meer informatie over ons assortiment houten vloeren? Neem contact met ons op voor het kosteloos opvragen van materiaalstalen of voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij zijn je graag tot dienst!

Veelgestelde vragen

Waarom heeft de architect gekozen voor teakhouten vloeren in de schoenenwinkel?

De architect heeft gekozen voor teakhouten vloeren vanwege de robuuste en stijlvolle uitstraling die goed past bij het assortiment van de winkel. De teakhouten vloer geeft het imago van het schoenenassortiment een extra dimensie.

Hoe is de teakhouten vloer afgewerkt?

De teakhouten vloer is behandeld met olie, waardoor deze beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor heeft de vloer een matte en natuurlijke uitstraling.

Is het onderhoud van de teakhouten vloer eenvoudig?

Ja, het onderhoud van de teakhouten vloer is eenvoudig. Door de vloer regelmatig te dweilen met de bijgeleverde onderhoudsmiddelen, houd je de vloer in de juiste staat.

Kan ik materiaalstalen opvragen van de houten vloeren?

Ja, je kunt contact opnemen met Uipkes Houten Vloeren om kosteloos materiaalstalen op te vragen. Zo kun je de verschillende opties bekijken en een weloverwogen keuze maken.