Lamelparket hoofdkantoor Amsterdam

Bezoek de showroom

In dit hoofdkantoor van een bedrijf in Amsterdam dat wereldwijd vastgoed koopt en beheert, hebben we een gelaagde vloer Vincent in diep zwarte kleur gelegd. Deze dekkende zwarte vloer geeft een prachtig contrast met de witte wanden en in combinatie met het moderne interieur.

Lamelparket

Deze houten vloer wordt lamelparket genoemd en is beschikbaar in verschillende diktes van 10, 15 of 20 mm. De toplaag bestaat uit een gemiddelde eiken mix sortering en kan in diverse tinten worden geleverd. Lamelparket is voor vele doeleinden geschikt. Deze houten vloer is geschikt om te leggen in druk belopen ruimtes. Vincent vloeren met of zonder vellingrand, geven uw bedrijfsruimte de rijke uitstraling van een houten vloer voor een zeer betaalbare prijs. Daarnaast kun je lamelparket uitstekend met vloerverwarming combineren.

Magazine Vol inspiratie

Magazine aanvragen

Kleurafwerking mogelijkheden

De vloer is in vele kleuren verkrijgbaar, kant en klaar geleverd uit de schaverij. Wanneer jouw kleur niet in de huidige collectie aanwezig is, dan maken we deze na overleg graag op maat. Wanneer wij de kleur kant en klaar kunnen aanleveren is de kantoorvloer gelijk na het leggen geheel klaar voor gebruik. De kleur van deze lamelparket vloer op de foto's is 'diep zwart'.

Onderhoud van gelaagde kantoorvloeren

De gelaagde vloer kan indien gewenst elke dag gedweild worden. Daarnaast kan de houten vloer periodiek onderhouden worden om de levensduur van het product te verlengen.

Wil je meer informatie over ons assortiment gelaagde vloeren? Neem contact met ons op voor het kosteloos opvragen van materiaalstalen of voor een persoonlijk advies in één van onze showrooms in Alphen aan de Rijn of Amsterdam voor de juiste keuze.

Veelgestelde vragen

Welk type houten vloer is er gelegd in het hoofdkantoor van het vastgoedbedrijf in Amsterdam?

In het hoofdkantoor van het vastgoedbedrijf in Amsterdam is lamelparket, genaamd Vincent, in een diep zwarte kleur gelegd.

Wat is lamelparket en welke diktes zijn beschikbaar? 

Lamelparket is een type houten vloer dat bestaat uit verschillende lagen en is beschikbaar in diktes van 12, 16 of 21 mm. De toplaag is gemaakt van een eiken mix sortering en kan in diverse tinten worden geleverd.

Is lamelparket geschikt voor druk belopen ruimtes?

Ja, lamelparket is geschikt om te leggen in druk belopen ruimtes, zoals kantoren. Het is een stevige vloer die goed kan omgaan met dagelijks gebruik.

Kan lamelparket gecombineerd worden met vloerverwarming?

Ja, lamelparket kan uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming. Het materiaal is geschikt om warmte goed door te laten en werkt goed in combinatie met vloerverwarmingssystemen.

Welke kleurafwerkingsmogelijkheden zijn er voor lamelparket?

Lamelparket is verkrijgbaar in verschillende kleuren, kant en klaar geleverd uit de schaverij. Als de gewenste kleur niet beschikbaar is in de standaardcollectie, kan deze op maat worden gemaakt na overleg.

Hoe kan de gelaagde kantoorvloer onderhouden worden?

De gelaagde vloer kan dagelijks worden gedweild indien gewenst. Periodiek onderhoud kan worden uitgevoerd om de levensduur van de vloer te verlengen.