Planken vloer op kantoor in Amsterdam

Bezoek de showroom

In dit prachtige onder architectuur ontwikkelde gebouw is voor de nieuwe 'bewoner' een inrichting bedacht welke helemaal van deze tijd is. Onder andere door de toepassing van hout in de traptreden en een aantal etages, door het gebruik van houten vloeren krijgen deze ruimte het persoonlijk karakter wat deze verdienen. Zo is een prachtige werkplek voor deze opdrachtgever gecreëerd.

Persoonlijk karakter op de werkvloer

Op diverse plaatsen in het pand zijn sfeervolle ontmoetingsplekken bedacht.

Het vertrouwde hout op de werkplek. De eiken houten vloer is behandeld in een lichte kleur voor een open karakter

Magazine Vol inspiratie

Magazine aanvragen

Veelgestelde vragen

Waarom koos men in het Infinity gebouw, "de schoen”, voor een houten planken vloer in hun kantoor?

"De Schoen" koos voor een houten planken vloer om een persoonlijk karakter aan de ruimtes te geven. Door het gebruik van houten vloeren kregen de verschillende ruimtes in het gebouw een warme en uitnodigende uitstraling die past bij de gewenste sfeer.

Op welke manieren is hout toegepast in het gebouw?

Hout is op verschillende manieren toegepast in het gebouw Infinity. Naast de houten planken vloer, is hout gebruikt in de traptreden en op een aantal etages. Dit creëert een samenhangend en persoonlijk karakter in de ruimtes.

Hoe draagt de houten vloer bij aan sfeervolle ontmoetingsplekken in het gebouw?

Op diverse plaatsen in het pand zijn sfeervolle ontmoetingsplekken gecreëerd. De houten vloer speelt hierbij een belangrijke rol, omdat het warmte en comfort toevoegt aan de ruimtes. Het zorgt voor een uitnodigende sfeer waar mensen graag samenkomen.

Welke voordelen biedt een lichte kleur eiken houten vloer in een kantooromgeving?

Een lichte kleur eiken houten vloer kan verschillende voordelen bieden in een kantooromgeving. Het creëert een open en ruimtelijk gevoel, reflecteert natuurlijk licht en zorgt voor een frisse uitstraling. Daarnaast is eikenhout duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en past het goed bij verschillende interieurstijlen.

Wat is het bijzondere architectonische kenmerk van het Infinity gebouw?

Het Infinity gebouw is ontworpen als een tafel op schuine stalen poten, met etages bovenop. Dit architectonische kenmerk creëert een unieke en opvallende uitstraling. Het biedt ook een interessante dynamiek in het interieurontwerp en de indeling van de ruimtes.

Hoe wordt het binnenklimaat in het gebouw geregeld?

Het gebouw "De Schoen" maakt gebruik van een dubbele huid en speciale apparatuur om het energieverbruik te optimaliseren. De spouw tussen de binnenwand en de glazen buitengevel zorgt voor natuurlijke ventilatie en warmtewering, waardoor het binnenklimaat op een energiezuinige manier wordt geregeld.

Welke rol speelt ondergrondse energieopslag bij het verwarmen en koelen van het gebouw?

Ondergrondse energieopslag wordt voornamelijk gebruikt voor verwarming en koeling in het gebouw "De Schoen". In de zomermaanden wordt koud water uit de grond gebruikt om het gebouw te koelen. Dit allemaal in combinatie met de houten vloeren.