OVER ONS

Uipkes Houten Vloeren uit Alphen aan den Rijn en Amsterdam staat als specialist in houten vloeren al jarenlang garant voor kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap met een passie voor hout. Wij vervaardigen en leggen duurzame houten vloeren van hoge kwaliteit, zodat je zonder zorgen kunt genieten van jouw handgemaakte vloer

Bezoek de showroom

HET BEDRIJF

Hieronder informeren wij je graag over onze visie, werkwijze, schaverij en showrooms in Alphen aan den Rijn en Amsterdam. Daarnaast leveren we een bijdrage aan maatschappelijke doelen en het milieu. Ook vind je hier informatie over onze visie, onze projecten en fotomateriaal voor de pers.

Vloerdelen van hout

ONZE VISIE

Wil je een houten vloer kopen bij Uipkes? We informeren je graag eerlijk en deskundig over de diverse houtsoorten, de mogelijke legmethodes en de manieren van afwerken. Wij delen onze visie en passie voor houten vloeren graag met jou, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

LEES MEER OVER ONZE VISIE
Uipkes showroom Alphen aan den Rijn

ONZE SHOWROOMS

In onze showrooms kun je de houtsoorten, de verschillende legwijzen en de vele verschillende kleurafwerkingen van de houten vloeren bekijken en ervaren. Wij zien je graag terug bij ons in de showroom voor een vrijblijvend advies op maat.

LEES MEER OVER ONZE SHOWROOMS
Uipkes heeft eigen parkketeurs in dienst die de vloeren installeren

ONZE WERKWIJZE

Om het traject van levering geheel zorgeloos te laten verlopen doen wij eerst een voorinspectie bij jou thuis. Verder bespreken we het meer- en minderwerk met jou, zodat je een vloer krijgt die geheel naar jouw persoonlijke wens gelegd en/of geleverd wordt binnen jouw budget.

LEES MEER OVER ONZE WERKWIJZE
De schaverij van Uipkes

ONZE SCHAVERIJ

Alle houten vloerdelen die wij leveren, worden in Nederland in een ambachtelijke schaverij geproduceerd. Wij kopen het ruwe hout gezaagd en gedroogd in bij vaste leveranciers in Nederland en België.

LEES MEER OVER ONZE SCHAVERIJ
Uipkes levert duurzame houten vloeren

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

Wij vinden het van groot belang om naast het ondernemen een bijdrage te leveren aan de maatschappij en het milieu. Onder het begrip waarden verstaan wij onder andere een gezonde en uitdagende werkomgeving, zorg voor het milieu en, internationaal gezien, mensen- en arbeidsrechten.

Zo verhandelen wij hout afkomstig uit aantoonbaar duurzaam beheerde bossen en verkopen voornamelijk hout afkomstig uit Europa, zoals eikenhout.

ONZE MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID
Werken bij Uipkes Houten Vloeren

WERKEN BIJ UIPKES

Regelmatig zoeken wij nieuwe medewerkers om ons team te versterken om aan het toenemende aantal opdrachten te kunnen voldoen. Wil jij graag werken bij Uipkes? Kijk hier voor de mogelijkheden!

BEKIJK VACATURES
Uipkes referenties

REFERENTIES

Hier vind je een overzicht van referenties van Uipkes Houten Vloeren. Lees de ervaringen van klanten van Uipkes en hoe zij de producten en diensten beoordelen. Heb jij ook een houten vloer van Uipkes en wil je een review schrijven? Neem dan contact met ons op via info@uipkes.nl.

LEES REFERENTIES

Inspiratie & Informatie

OVERIGE INFORMATIE

GARANTIE & LEVERING

Uipkes Houten Vloeren sluit alle overeenkomsten onder CBW voorwaarden. Deze Algemene Voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen zijn tot stand gekomen in april 1996 in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1 mei 1996.

PRIVACY

Uipkes Houten Vloeren stelt alles in het werk om persoonlijke gegevens in ons bezit afdoende te beschermen tegen te verwachten risico’s.

VOOR DE PERS

Wij hebben verschillende persfoto’s van houten vloeren die je kunt gebruiken voor jouw artikel. Je kunt de persfoto’s opvragen via onze contactpagina of even bellen. Alle getoonde beelden op deze website kunnen in hoge resolutie worden aangeleverd. Bel ons of stuur een e-mail naar info@uipkes.nl.

COPYRIGHT

Alle teksten, logo’s en andere (grafische) materialen op deze website zijn eigendom van Uipkes Houten Vloeren. Alle foto’s op deze website zijn eigendom van Uipkes Houten Vloeren BV. Voor zover Uipkes Houten Vloeren niet de eigenaar is van teksten, logo’s, foto’s en andere (grafische) materialen op deze website, heeft Uipkes Houten Vloeren toestemming verkregen van de rechtmatige eigenaar, om deze op haar website te gebruiken.

Het staat derden niet vrij om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechtmatige eigenaar teksten, logo’s, foto’s en andere (grafische) materialen op deze website te kopiëren of anderszins te gebruiken, voor welke doeleinden dan ook. In geval van oneigenlijk gebruik zal Uipkes Houten Vloeren B.V. direct rechtsmaatregelen treffen.

Veelgestelde vragen

Wat maakt Uipkes een uniek vloerenbedrijf en waarin onderscheiden ze zich van andere leveranciers?

Uipkes onderscheidt zich door hun focus op vakmanschap, duurzaamheid en persoonlijke service. We hebben jarenlange ervaring in het leveren en installeren van hoogwaardige houten vloeren en leggen de nadruk op kwaliteit en maatwerk.

Het team van ambachtslieden werkt met oog voor detail en streeft naar perfectie in elk project. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aan houtsoorten, afwerkingen en legpatronen om aan de specifieke wensen van klanten te voldoen.

Hoe kan ik contact opnemen met Uipkes voor meer informatie of het plannen van een afspraak?

Uipkes biedt verschillende manieren om contact met hen op te nemen. Op de website vind je de contactgegevens, waaronder telefoonnummers en e-mailadressen, die je kunt gebruiken om vragen te stellen of een afspraak te plannen.

Daarnaast hebben ze mogelijk ook een showroom waar je persoonlijk advies kunt krijgen en de verschillende vloeropties kunt bekijken.

Welke garantie biedt Uipkes op hun vloeren en installaties?

Uipkes biedt 5 jaar CBW garantie op de vloeren en installaties, maar het specifieke garantiebeleid kan variëren afhankelijk van het type vloer en de installatie. Over het algemeen streven we naar tevredenheid van de klant en staan we achter de kwaliteit van onze producten en diensten.

Het is raadzaam om contact op te nemen met Uipkes voor gedetailleerde informatie over de garantievoorwaarden die van toepassing zijn op jouw specifieke project.

Hoe kan Uipkes mij helpen bij het kiezen van de juiste vloer die past bij mijn specifieke behoeften en stijlvoorkeuren?

Uipkes heeft een team van ervaren vloerspecialisten die je kunnen begeleiden bij het kiezen van de juiste vloer op basis van jouw specifieke behoeften, stijlvoorkeuren en budget.

We luisteren naar jouw wensen en kunnen advies geven over verschillende aspecten, zoals de beste houtsoorten, afwerkingen en legpatronen die passen bij de beoogde uitstraling en functionaliteit van de ruimte.

We kunnen ook rekening houden met factoren zoals duurzaamheid, onderhoudsgemak en luchtvochtigheid.

Wat zijn de voordelen van het kiezen voor houten vloeren van Uipkes ten opzichte van andere vloertypen?

Houten vloeren van Uipkes bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere vloertypen. Ten eerste stralen houten vloeren een natuurlijke schoonheid en warmte uit die een unieke sfeer aan een ruimte kunnen geven.

Daarnaast zijn houten vloeren duurzaam en kunnen ze tientallen jaren meegaan met het juiste onderhoud. Ze zijn ook ecologisch verantwoord, omdat het gebruik van duurzaam beheerde houtsoorten en milieuvriendelijke afwerkingen wordt gestimuleerd. Houten vloeren zijn ook veelzijdig en kunnen worden aangepast aan verschillende interieurstijlen, waardoor ze een tijdloze keuze zijn.

Bovendien kunnen ze waarde toevoegen aan je woning en bieden ze een betere luchtkwaliteit in vergelijking met vloeren zoals tapijt.

Welke rol speelt Uipkes bij het bevorderen van duurzaamheid in de vloeren industrie?

Uipkes heeft een sterke focus op duurzaamheid en draagt bij aan het bevorderen van duurzaamheid in de vloerenindustrie. We werken met hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en streven ernaar om de impact op het milieu tijdens het productieproces te minimaliseren.

We bieden ook milieuvriendelijke afwerkingen en geven voorlichting aan klanten over de voordelen van duurzaamheid. Daarnaast nemen we deel aan initiatieven en certificeringsprogramma's die gericht zijn op duurzaamheid en verantwoord bosbeheer.

Wat zijn de stappen in het proces van het verkrijgen van een houten vloer van Uipkes, vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke installatie?

Het proces begint meestal met een eerste contact waarin je jouw wensen en behoeften bespreekt of mailt met een vloerspecialist van Uipkes.

Vervolgens kom je langs of wordt er een afspraak gepland voor een bezoek aan de showroom . Tijdens dit gesprek zal de specialist je adviseren over de beste vloeropties, rekening houdend met factoren zoals de stijl van je interieur, verdere persoonlijke wensen en het budget.

Na het maken van de definitieve keuze zal Uipkes een prijsopgave opstellen en, na goedkeuring, het project inplannen voor installatie. Het ervaren team van vloerspecialisten zal de vloer professioneel installeren volgens de afgesproken specificaties.

Na de installatie zal het team je adviseren over het juiste onderhoud om ervoor te zorgen dat je langdurig kunt genieten van je nieuwe houten vloer.