Referenties

Hier vind je een overzicht van referenties van Uipkes Houten Vloeren. Lees hier de ervaringen van klanten van Uipkes en hoe zij de producten en diensten beoordelen. Heb jij ook een houten vloer van Uipkes en wil je een review schrijven? Neem contact met ons op.

Bezoek de showroom

Wij spraken met de familie Gronert uit Amsterdam

"Al met al een plezierige aankoop"

Ik heb voor de tweede maal een massief eiken vloer bij Uipkes gekocht. Wij zijn verhuisd en hadden dus weer een nieuwe vloer nodig. Uipkes betekent voor mij plezier. Plezier in het uiteindelijke woongenot van de vloer, maar zeker ook in het voortraject tot aan het maken van de keuze.


Het specialistische advies gecombineerd met Hollandse nuchterheid en eerlijkheid. Daarnaast was er nog de leuke manier van communiceren. Al met al een plezierige aankoop. Ik wilde een robuuste, levende vloer omdat je met een klein kind niet ontkomt aan gebruiksporen. De vloer ziet er goed uit en ik ben erg tevreden!


DE GEKOZEN HOUTEN VLOER

De familie Gronert uit Amsterdam heeft gekozen voor een massief Rustiek Frans eiken plank van 22 cm breed en 20 mm dik. De vloer is ter plekke geolied in een naturel kleur. De vloer is verlijmd gelegd op een spaanplaat vloer van broodjes. De vloer hebben we afgewerkt met een platte eiken plint van 6x35 mm.

Ook interesse in een vloer van Uipkes? Bezoek één van onze showrooms!

Magazine Vol inspiratie

Wij spraken met de familie Schneider uit Rotterdam

"Ook beleving van de vloer met de vloerverwarming is zeer prettig"

Na lang zoeken zijn we uiteindelijk bij Uipkes Houten Vloeren terecht gekomen. We wilde een houten vloer in combinatie met vloerverwarming. We konden hiervoor niet echt de vloer en het bedrijf vinden die we zochten en waar we vertrouwen in hadden. Door de website, de showroom de expertise en de vele mogelijkheden hadden we gelijk het gevoel, dat we hier zouden slagen!

Door hun goede adviezen hebben we een hele mooie bijzondere eiken vloer gekozen. Een vloer die opvalt, maar niet overheerst. Deze past precies bij ons en ons interieur. De vloer is schitterend en door Uipkes ook zeer proffesioneel geplaatst met het hoge afwerkingsniveau waar zij zich zeker in onderscheiden. Ook beleving van de vloer met de vloerverwarming is zeer prettig.

Martin, we zijn zeer blij dat we jullie hebben gevonden. We hadden bijna de keuze op hout laten vervallen, maar zijn blij dat we de showroom van Uipkes hebben bezocht. Dank jullie wel voor alle adviezen en geduld ;-)

De vloer blijft tenminste 50 jaar liggen, hebben jullie gezegd, maar komt er een volgende houten vloer wordt zeer zeker weer een Uipkes Houten vloer!

DE GEKOZEN HOUTEN VLOER

De familie Schneider uit Rotterdam heeft een Rustiek Frans eiken vloer genaamd Vincent. Dit product heeft een toplaag van 4 mm en een totale dikte van 15 mm, de breedte hiervan is 240 mm. De ondervloer is voorbehandeld zodat de vloer rechtstreeks hierop verlijmd kon worden. De vloer is afgewerkt met een hoge MDF plint van 90 x 15 mm.

Wij spraken met de familie Van den Berg uit Amstelveen

"Een prettig onthaal in de winkel en gedegen vakkennis van de adviseur"

Wij hebben de firma Uipkes gevonden op internet en na het lezen van de ervaringen van anderen, wilden wij met eigen ogen zien of de houten vloeren net zo mooi waren als de mensen zeiden.

Na bezoek aan de winkel waren wij overtuigd. Een prettig onthaal in de winkel en gedegen vakkennis van de adviseur. Hij dacht echt met ons mee en adviseerde ons erg goed.

Onze vloer werd gelegd door Jaro, een vakman eerste klas, en ook heel prettig in de omgang. Niets was hem te veel. Ook de trap hebben wij laten bekleden met hetzelfde hout. Het eindresultaat is prachtig geworden en we zij heel erg blij met onze vloer.

Wij bevelen dan ook de firma Uipkes ten zeerste aan!!!

DE GEKOZEN HOUTEN VLOER

De familie van den Berg uit Amstelveen heeft gekozen voor Vincent, Rustiek Frans eiken 24 cm breed, deze plank is 15 mm dik en heeft een toplaag van 4 mm eikenhout. De vloerdelen zijn vooraf in de fabriek afgewerkt en verouderd in de kleur gerookt wit. De vloer is zwevend gelegd, we hebben MDF plinten van 90 x 15 geplaatst. In de vloer hebben we een convectorputrooster op kleur geleverd en geplaatst. Daarnaast hebben we de traptreden en de zijkanten hiervan afgewerkt met de zelfde houtsoort als de vloer.

Bezoek de showroom

Wij spraken met de familie Van den Toorn uit Rotterdam

"Wij hebben de vloer zelf gelegd"

Zo'n 15 jaar geleden hebben wij onze eerste houten vloer bij Uipkes gekocht. Doordat het contact met Uipkes zeer plezierig was, hebben wij onlangs onze 2e vloer gekocht voor een nieuw appartement.

Er werd o.a. gekeken welke vloer er bij je behoeftes past. Wij hebben beide vloeren na een leginstructie van Uipkes zelf in ons eigen tempo kunnen leggen. Onze laatste vloer is op vloerverwarming gelegd en dit bevalt uitstekend.

DE GEKOZEN HOUTEN VLOER

Familie van den Toorn heeft gekozen voor een Rustiek Frans eiken plank van 18 cm breed. De houtenvloer is voorbehandeld met een naturel witte olie. De ondervloer is eerst voorbehandeld met een stoffen binder zodat de vloerdelen er door de klant zelf rechtstreeks op zijn vastgeplakt. De klant heeft hierna zelf de 90 x 15 mdf plint gemonteerd.

Wij spraken met de familie Van der Weijden uit Leiden

"Bij binnenkomst zie je direct dat dit geen doorsnee winkel is"

Maanden lang waren we opzoek naar een hardhouten vloer wat absoluut niet meeviel, totdat we bij Uipkes Houten Vloeren in Alphen aan de Rijn terecht kwamen.

Bij binnenkomst zie je direct dat dit geen doorsnee winkel is . Een moderne winkel met een professionele uitstraling en een ruime keus aan hardhouten vloeren. Eindelijk ook een winkel waar de verkopers weten waar ze het over hebben. Je wordt zeer goed geadviseerd over wat er allemaal wel en niet mogelijk is en ze nemen ruim de tijd voor je. We genieten nu al ruim 4 maanden van onze zwarte hardhouten vloer die door Uipkes Houten Vloeren zeer vakkundig is gelegd.

Uipkes Houten vloeren is voor ons een echte aanrader met erg mooie producten!

DE GEKOZEN HOUTEN VLOER

De familie van der Weijden uit Leiden heeft gekozen voor een Rustiek Frans eiken vloer van 20 cm breed. De vloer is behandeld met een zwarte olie welke grijs in de nerf is ingepoetst. De vloer is rechtstreeks op de voorbehandelde ondervloer vastgeplakt. De vloer is afgewerkt met een hoge MDF plint van 90 x 15 mm.

Inspiratie & Informatie

Wij spraken met de familie Van Leeuwen uit Amsterdam

"Wij zijn enorm blij met het resultaat"

Ons huis is meer dan 100 jaar oud. Het is verzakt, overal zitten hoekjes en gaatjes, werkelijk niets is recht. Wij wilden al heel lang een mooie massief houten brede visgraten vloer. Maar we begrepen wel dat het in dit huis een hele uitdaging zou worden om een houten vloer er netjes in te krijgen. Daarbij kwam nog dat bepaalde stukken plint niet meer van de muur af konden, dus de vloer zou tegen de plinten aan moeten liggen en om dat goed en mooi te krijgen is een hele klus.

Via internet vonden we Uipkes Houten Vloeren. Martin is komen kijken in Utrecht. Hij is zeer ter zake kundig. Hij adviseerde ons goed en gaf ons het gevoel dat het toch mogelijk was om een mooie houten vloer in ons huis te realiseren. Verder valt op dat het hout dat hij verkoopt bijzonder mooi is.

Jaro heeft bij ons de vloer gelegd. Hij is een vakman en kan alles maken met hout. Tot in de kleinste details, bij de schouwen, overgang naar de trap, het balkon en het keukentje en langs de plinten heeft hij de vloer heel netjes in ons scheve huis gelegd. Het is prachtig geworden.

Wat erg fijn is, is dat Martin en Jaro goed meedenken met de klant. Wij zijn enorm blij met het resultaat!

DE GEKOZEN HOUTEN VLOER

De familie van leeuwen heeft gekozen voor massief eiken houten visgraatvloer. De delen zijn 16cm breed en 80 cm lang. De ondervloer was de originele houten constructievloer waar op sommige plaatsen redelijke hoogteverschillen in aanwezig waren. Deze hebben we grotendeels uit vloer kunnen halen.

De vloer is gelegd in het karakter van de woning. De visgraatvloer was van te voren gerookt en geolied. De bestaande authentieke plinten zijn op de muur gebleven en wij hebben de vloer strak tegen de plinten aangejaagd.

Wij spraken met mevrouw Kwist uit Den Haag

"Vloerverwarming en een houten vloer bleek toch mogelijk te zijn"

Of we onze mening willen geven over onze Uipkes vloer? Natuurlijk! Wij tekende op papier voor ons nieuwbouw appartement. Omdat de bouw nog moest starten hadden wij ruimschoots de tijd om ons te oriënteren betreft het interieur.

Wij hadden 2 grote wensen, vloerverwarming en een houten vloer, maar wij zijn er altijd vanuit gegaan dat deze twee aspecten niet samen gingen. Na lang wikken en wegen besloten wij toch voor een houten vloer te kiezen met design radiatoren. Via internet kwamen wij bij Uipkes terecht. Tijdens ons bezoek aan de showroom van Uipkes bleek dat onze dromen toch beide werkelijkheid konden worden!

Vloerverwarming en een houten vloer bleek toch mogelijk te zijn. Wij genieten nog dagelijks van onze mooie vloer en regelmatig van de vloerverwarming. Wat ons het meest verrast is dat de vloer met ons meegroeit. De vloer leeft en veranderd, een prachtig gevoel om mee te leven, een natuurlijk houten vloer.

DE GEKOZEN HOUTEN VLOER

Mevrouw Kwist heeft een appartement waarin de constructie van de ondervloer al rekening is gehouden met de geluidsreductie. De vloer is dus rechtstreeks op een voorbehandelde ondervloer geplakt. Wij hebben Vincent, Rustiek Frans eiken planken van 24 cm breed met een toplaag van 4 mm eiken neergelegd. De vloer is dubbel gerookt zwart geolied en afgewerkt met een modern MDF plint van 120 x 15.

Wij spraken met mevrouw Schut uit Mijdrecht

"Het is een enorm verschil vergeleken met een laminaat vloer"

Pas geleden hebben wij een vloer bij jullie aangeschaft. Wij hadden op dat moment laminaat en wilden toch een echte houten vloer. We hebben een brede lichte plank uitgekozen.De vloer is in 1 dag gelegd. Tot op de dag van vandaag zijn we er nog steeds ontzettend blij mee.

Het is een enorm verschil vergeleken met een laminaat vloer. Ten eerste staat het veel mooier en het loopt lekkerder (warmer aan je voeten). Daarbij zouden we deze prachtige kleur van het hout in laminaat nooit hebben kunnen vinden. En dit is toch de kleur die we eigenlijk altijd al wilden hebben.

Qua vlekken en beschadigingen ben ik ook verrast. Ondanks dat ik regelmatig op hakken loop, feestjes heb gegeven en regelmatig wat mors op de vloer, heb ik nog nauwelijks beschadigingen!

DE GEKOZEN HOUTEN VLOER

Mevrouw Schut heeft in haar woning een Vincent, Rustiek Frans Eiken vloer van 24 cm breed in de kleur gerookt wit. De vloer heeft een dikte van 15 mm en een toplaag van 4 mm eiken, is zwevend gelegd en afgewerkt met MDF plinten van 120x15 mm.