Visgraat vloer Amsterdam

Bezoek de showroom

In het nieuwe kantoor van een wereldwijd opererende verzekeraar en herverzekeraar in Amsterdam heeft Uipkes een prachtige Frans eiken visgraat vloer gelegd. Onder de visgraat vloer is vloerverwarming aangelegd. De kleur is na creatief overleg met de binnenhuis architect en opdrachtgever bepaald. De prachtige visgraat vloer geeft een authentiek, modern en fris karakter aan de kantooromgeving.

Moderne visgraatvloer

In dit mooie, nieuwe kantoor is in overleg met de opdrachtgever en binnenhuisarchitect gekozen voor een visgraatvloer met brede planken, wat een moderne look en feel geeft aan deze kantoorruimte. Het speelse legpatroon komt mooi naar voren in de combinatie met de grote, moderne meubels.

De entree nodigt bezoekers direct uit om bij het pand naar binnen te stappen en in de huiselijke ontvangstruimte plaats te nemen.

De lichte kleur van de visgraatvloer vormt een mooi contrast met de felgekleurde meubels, wat voor een frisse en ontspannen omgeving zorgt. Een goede eerste indruk van een kantoor is van groot belang voor succesvol ondernemen, omdat een verzorgde omgeving ook iets zegt over de identiteit van het bedrijf. Hier kun je goed zien dat een houten vloer bijdraagt aan een sfeervolle kantooromgeving.

Doordat er vloerverwarming onder de houten vloer is aangelegd, zijn er geen radiatoren nodig om de kantoorruimte te verwarmen. De ontbrekende radiatoren zorgt ook voor minder details in het kantoor, wat bijdraagt aan de moderne beleving van de ruimte.

Kantoorvloeren

Uipkes Houten Vloeren heeft ruime ervaring met grote houten vloeren projecten voor kantoren en bedrijfsruimtes. Van overleg met opdrachtgever en architect tot het regelen van vergunningen en het managen van het project: Uipkes staat garant voor kennis en kunde.

Magazine Vol inspiratie

Magazine aanvragen

Contact

Wil jij ook een kantoorpand met een levendige ondergrond van uitstekende kwaliteit? Dan ben je bij Uipkes Houten Vloeren aan het juiste adres!

Neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak in Alphen aan den Rijn of Amsterdam.

Veelgestelde vragen

Waarom is een visgraatvloer een goede keuze voor een kantooromgeving?

Een visgraatvloer is een populaire keuze voor kantooromgevingen vanwege de combinatie van een authentiek en modern karakter. Het patroon geeft een elegante uitstraling en kan worden aangepast aan de specifieke stijl en smaak van de opdrachtgever.

Is de visgraatvloer geschikt voor vloerverwarming?

Ja, de visgraatvloer van Uipkes kan perfect worden gecombineerd met vloerverwarming. Hierdoor is er geen behoefte aan radiatoren in de kantoorruimte, waardoor een strak en modern interieur wordt gecreëerd. Minder stofverplaatsing en het energieverbruik is lager.

Hoe wordt de kleur van de visgraatvloer bepaald?

De kleur van de visgraatvloer wordt in overleg met de binnenhuisarchitect en de opdrachtgever bepaald. Uipkes Houten Vloeren biedt een creatief advies om de juiste kleur te kiezen die past bij de gewenste uitstraling en sfeer van de kantoorruimte.

Wat maakt de visgraatvloer in dit kantoor uniek?

De visgraatvloer in dit kantoor heeft brede planken, wat zorgt voor een moderne look en feel. Het speelse legpatroon komt goed naar voren in combinatie met de grote, moderne meubels. Dit creëert een levendige en eigentijdse sfeer in de kantoorruimte.

Heeft Uipkes ervaring met grote houten vloeren projecten voor kantoren?

Ja, Uipkes Houten Vloeren heeft ruime ervaring met grote houten vloeren projecten voor winkels, kantoren en bedrijfsruimtes. We kunnen het hele project begeleiden, inclusief overleg met de opdrachtgever en architect, het regelen van vergunningen en het managen van het project. 

Soms wordt onze hulp zelfs ingeroepen door architecten bij de voorbereiding van installatie en projectmanagement van andere typen vloeren, vanwege onze ervaring en deskundigheid met grote projecten.