Eikenhouten ladderpatroon vloer

Bezoek de showroom

Voor het Nederlandse kantoor van een van de grootste muziekproducenten ter wereld heeft Uipkes wederom een houten vloer mogen leveren en leggen. Sony is gevestigd in de A'DAM toren in Amsterdam aan het IJ. Het groene interieur is spraakmakend en is helemaal in lijn met de vernieuwende stijl van de opdrachtgever.

Groene eikenhouten ladderpatroon vloer

Uipkes maakt voor elke opdrachtgever iedere vloer zoals zij dat wenst. Deze opdrachtgever heeft een zeer vernieuwend architectenbureau uit Amsterdam in armen genomen.

Deze hebben in samenspraak met Uipkes en de opdrachtgever gekozen voor een ladder patroon eiken vloer welke het vloerbeeld een originele uitstraling geeft.

De kleur is een variatie op een groene kleur die Uipkes voor de architecten gemaakt heeft, deze in combinatie met de overige tot in de puntjes doordachte ontwerpen maakt deze inrichting absoluut tot een zeer bijzonder geheel.

Magazine Vol inspiratie

Magazine aanvragen

Houten kantoorvloer in de juiste kleur

Karakter, authentiek, harmonieus... allemaal woorden die bij deze prachtige omgeving passen. De juiste kleur bepalen van houten kantoorvloeren is zeker niet het minst belangrijke onderdeel bij nieuwe vloeren. Uipkes Houten Vloeren heeft, na overleg met de architect, de kleur voor deze kantoorvloer met de hand ter plekke aangebracht. Uipkes kan tientallen kleuren voor jouw kantoorvloeren maken.

Ervaar onze houten vloeren

Contact

Mocht je nou ook een kantoorpand willen met een consistente ondergrond van perfecte kwaliteit, dan ben je bij Uipkes Houten Vloeren aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak of  een vrijblijvende kantoorvloer offerte.

Veelgestelde vragen

Waarom koos Sony Music voor een groene eikenhouten ladderpatroon vloer?

Sony koos voor een groene eikenhouten ladderpatroon vloer om een spraakmakend en vernieuwend interieur te creëren dat in lijn is met hun eigen stijl. De groene kleur en het unieke ladderpatroon geven de vloer een originele uitstraling die perfect past bij de opdrachtgever.

Hoe werd de kleur van de vloer bepaald en aangebracht?

De kleur van de houten vloer werd bepaald in samenwerking met de architect. Uipkes Houten Vloeren heeft de kleur ter plekke handmatig aangebracht, na overleg met de architect. Hierdoor kon een unieke groene kleur worden gecreëerd die perfect past bij het ontwerp van het kantoor.

Welke rol speelt de juiste kleurkeuze bij het creëren van een prachtige kantooromgeving? 

De juiste kleurkeuze is een belangrijk onderdeel bij het creëren van een prachtige kantooromgeving. Het bepalen van de juiste kleur van de houten kantoorvloer draagt bij aan het karakter, de authenticiteit en de harmonie van de ruimte. Het zorgt ervoor dat de vloer perfect past bij het totaalontwerp en de gewenste sfeer creëert.

Biedt Uipkes Houten Vloeren verschillende kleuropties voor kantoorvloeren?

Ja, Uipkes Houten Vloeren biedt tientallen kleuropties voor kantoorvloeren. We kunnen maatwerkoplossingen bieden en de kleur afstemmen op de specifieke wensen van de klant. Hierdoor is het mogelijk een vloer te creëren die perfect past bij de gewenste esthetiek en uitstraling van het kantoor.

Welke voordelen biedt een ladderpatroon vloer in een kantooromgeving?

Een ladderpatroon vloer voegt een uniek en eigentijds element toe aan een kantooromgeving. Het creëert visuele interesse en kan helpen om een ruimte te transformeren en een statement te maken. Daarnaast biedt een eikenhouten ladderpatroon vloer duurzaamheid, gemakkelijk onderhoud en een warme uitstraling.

Kan Uipkes Houten Vloeren advies geven bij het kiezen van de juiste vloer voor een kantoor? 

Ja, Uipkes Houten Vloeren kan advies geven op basis van meer dan 25 jaar ervaring bij het kiezen van de juiste vloer voor een kantoor. We hebben ervaren professionals die kunnen helpen bij het selecteren van de juiste houtsoort, kleur, afwerking en patroon die passen bij de specifieke behoeften en stijlvoorkeuren van het kantoor.