Visgraat Vloer Berlagehuis

Bezoek de showroom

Uipkes leverde en legde deze prachtige frans eiken visgraatvloer in het gerestaureerde Berlagehuis in Den Haag. Onder het authentieke dak werd een podium gebouwd waarop Uipkes de visgraatvloer gelegd heeft. Het podium dient als centrale werkplek in het gebouw en is een verrijking voor het oog.

Houten vloeren in een inspirerende kantooromgeving

Onlangs heeft men dit prachtige Berlagehuis in Den Haag gerenoveerd tot een inspirerende kantooromgeving. Het Berlagehuis is een keuze voor ondernemen en werken in een tijdloos en prestigieus monument. Bij de opening (1927) was het een modern en vooruitstrevend gebouw.


Berlage was een vernieuwende architect die een gebouw had ontworpen dat opviel maar ook perfect paste bij zijn omgeving. Vernieuwend was ook dat hij bewust het interieur en het exterieur met elkaar liet harmoniëren. Nu, ruim tachtig jaar later, staat hier een inspirerende moderne werkomgeving die aan alle eisen en wensen van het moment voldoet.

Magazine Vol inspiratie

Magazine aanvragen

Renovatieplannen voor je kantoor?

Wens je een vrijblijvend advies bij jouw renovatieplannen. Uipkes houten vloeren deelt haar jarenlang opgedane kennis en ervaring graag. Zodat de vloer in harmonie met de omgeving wordt afgestemd. Neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

Een moderne visgraatvloer met een authentieke knipoog

In dit prachtige gebouw uit 1927 hoort een authentieke visgraatvloer. Berlage had destijds oog voor moderne details welke tijdloos in hun omgeving passen.

Uipkes heeft een visgraatvloer gelegd in deze prachtige kantooromgeving, waarbij gebruik is gemaakt van planken met een grote afmeting. Zo is de vorm authentiek alleen de afmeting modern. De grote afmeting van de visgraat geeft het geheel een rustig uiterlijk in harmonie met de omgeving.

Laat je informeren in onze showroom

Houten kantoorvloer in de juiste kleur

Karakter, authentiek, harmonieus... allemaal woorden die bij deze prachtige omgeving passen. De juiste kleur bepalen van houten kantoorvloeren is zeker niet het minst belangrijke onderdeel bij nieuwe vloeren. Uipkes houten vloeren heeft, na overleg met de architect, de kleur voor deze kantoorvloer met de hand ter plekke aangebracht. Uipkes kan tientallen kleuren voor jouw kantoorvloeren maken.

Contact

Mocht je nou ook een kantoorpand willen met een consistente ondergrond van perfecte kwaliteit, dan ben je bij Uipkes Houten Vloeren aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

Veelgestelde vragen

Wat is het Berlagehuis en waarom is het zo speciaal?

Het Berlagehuis is een historisch kantoorgebouw in Den Haag, ontworpen door de beroemde architect H.P. Berlage. Het gebouw staat bekend om zijn revolutionaire ontwerp, waarbij lichte, open kantoorvloeren werden gecombineerd met decoratieve elementen die de constructie van het gebouw benadrukten. Het wordt beschouwd als een Gesamtkunstwerk, waarbij architectuur, interieur en decoratieve afwerking naadloos samenkomen.

Wat was de rol van Uipkes Houten Vloeren in de renovatie van het Berlagehuis?

Uipkes Houten Vloeren heeft bijgedragen aan de renovatie van het Berlagehuis door het leveren en installeren van houten kantoorvloeren. Ze hebben ervoor gezorgd dat de vloeren perfect passen bij de tijdloze en prestigieuze uitstraling van het monumentale gebouw. (nb inmiddels heeft het gebouw een andere bewoners, die andere vloeren heeft toegepast)

Welke details maken de houten kantoorvloeren in het Berlagehuis bijzonder?

De houten kantoorvloeren in het Berlagehuis zijn met oog voor detail gelegd. Zo zijn de traptreden van het podium afgewerkt met hetzelfde eikenhout als de visgraatvloer. Ook is er op verzoek van de opdrachtgever een toegangsluik met een luchtrooster in de kantoorvloer gemaakt voor de aanvoer van geconditioneerde lucht. Deze details dragen bij aan een esthetisch aantrekkelijke en functionele afwerking van de vloer.

Welk type visgraatvloer is er in het Berlagehuis gelegd?

Uipkes Houten Vloeren heeft een moderne visgraatvloer gelegd in het Berlagehuis, waarbij gebruik is gemaakt van planken met een grotere afmeting. Hierdoor behoudt de vloer zijn authentieke visgraatpatroon, maar met een eigentijdse twist. Dit resulteert in een rustige en harmonieuze uitstraling die goed past bij de omgeving.

Hoe wordt de juiste kleur voor de houten kantoorvloeren bepaald? 

Uipkes werkt nauw samen met de architect om de juiste kleur voor de kantoorvloeren te bepalen. De kleur wordt ter plekke met de hand aangebracht, zodat deze perfect aansluit bij de gewenste uitstraling en sfeer van het kantoor. Uipkes biedt een breed scala aan kleuropties om aan de specifieke wensen van klanten te voldoen.

Kan Uipkes houten vloeren verschillende kleuren aanpassen voor kantoorvloeren?

Ja, Uipkes Houten Vloeren biedt de mogelijkheid om de kleur aan te passen voor houten kantoorvloeren. Er kan gekozen worden uit 90 exclusieve kleuren of we kunnen een kleur op maat maken om te zorgen dat de vloer perfect past bij de gewenste stijl en uitstraling van het kantoor.