Rustiek A

Vloeren van eikenhout in de Rustiek A sortering, geven de woning een rustiger doch levendig vloerbeeld. Deze eiken vloer kunnen wij in tientallen verschillende kleuren leveren, zoals gerookt, gerookt wit of naturel of zelfs vele zwarte kleuren. Zo kun je altijd een kleur kiezen die het beste bij de inrichting en sfeer van jouw leefomgeving past.

Eikenhout in sortering rustiek a, een combinatie van rust en karakter

Mogelijkheden

Rustiek A eiken vloeren worden gekenmerkt door hun rustige doch levendig karakter. De karakteristieke natuurlijke elementen van de Rustiek Frans Eiken sortering zijn aanwezig maar in kleinere mate en hoeveelheid.

Rustiek A parket bevat relatief kleine noesten (tot max. 35 mm) en heeft ook enkele kleine oppervlakte- en kopscheuren. 

Het is de meest populaire houtsortering voor een eiken vloer. De vloerdelen zijn leverbaar vanaf 14 cm tot 38 cm breed. Ze kunnen zowel zwevend als verlijmd gelegd worden. We hebben diverse modellen plinten zodat je altijd de juiste afwerking vindt voor jouw eiken vloer.

Een eiken vloer is prettig in gebruik en kan indien gewenst elke dag gedweild worden. Door de vloer te dweilen pleeg je tegelijk onderhoud. Bekijk het kleurenoverzicht om diverse afwerkingen van houten vloeren te vergelijken.

Deze vloeren kunnen als lamelparket of massief houten vloerdelen geleverd worden, afhankelijk van de toepassing of wanneer je bijvoorbeeld de houten vloer op vloerverwarming wilt leggen.

Vloerinspiratie

Bekijk hier Rustiek A vloeren in verschillende patronen en ruimtes.

 • Lichte natuurlijke Hongaarse punt parketvloer op vloerverwarming in de keuken

  Hongaarse punt - Koraal Wit - € 146,-

  Bekijk 
 • Hongaarse punt vloer gelegd in de badkamer van een grachtenpand

  Hongaarse punt - Champagne - €146,-

  Bekijk 
 • Zwart visgraat parket in woonkamer van herenhuis

  Visgraat vloer - Krijtbord Zwart - €131,-

  Bekijk 
 • Eiken Visgraat Lamelparket in Amsterdam

  Visgraat vloer - Champagne - €134,-

  Bekijk 

Meer weten? Plan hier een afspraak in de showroom

Veelgestelde vragen

Wat is Rustiek A eikenhout?

Rustiek A eikenhout is een houtsortering die zowel rust als levendigheid uitstraalt. Je kunt deze eiken vloer in verschillende kleuren krijgen. Dit biedt de mogelijkheid om een kleur te kiezen die bij de inrichting en sfeer van jouw huis past.

Hoe wordt de kwaliteit van Rustiek A eiken vloeren gekenmerkt?

Rustiek A eiken vloeren hebben een rustig maar levendig karakter. Ze bevatten relatief kleine noesten (tot maximaal 35 mm) en enkele kleine oppervlakte- en kopscheuren. Deze houtsortering is populair vanwege de aanwezigheid van natuurlijke elementen, zij het in mindere mate.

Wat zijn de beschikbare afmetingen?

De vloerdelen zijn verkrijgbaar in breedtes variërend van 14 cm tot 38 cm en 17 patronen. 

Hoe moet ik mijn Rustiek A eiken vloer onderhouden?

Een eiken vloer is gebruiksvriendelijk en kan indien gewenst dagelijks worden gedweild. Door de vloer te dweilen, pleeg je tegelijkertijd onderhoud. Je kunt het kleurenoverzicht raadplegen om verschillende afwerkingen van houten vloeren te vergelijken.

Welke leveringsmogelijkheden zijn er voor Rustiek A eiken vloeren?

De eiken vloeren kunnen zowel als lamelparket of massief houten vloerdelen worden geleverd, afhankelijk van jouw toepassingsbehoeften. Bijvoorbeeld, als je de vloer op vloerverwarming wilt leggen, kan het type vloerdelen variëren.